Florame Eteerinen Öljy Inkivääri 5ml

15,90

  • Vahvistava ja energisoiva luomulaatuinen eteerinen öljy
  • Helpottaa vilustumisoireita ja avaa hengitysteitä
  • Ruoansulatusta parantamaan

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

100% luonnollinen
Cruelty Free
Ekosertifioitu
GMO-vapaa
Luomu
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Mausteisen voimakas inkivääri on monille tuttu herkku ruoanlaitossa. Inkiväärin eteerinen öljy tuoksuu sitruunan ja maan sekoitukselle ripauksella pippuria ja appelsiinia. Ominaisuuksiltaan inkivääriöljy on virkistävä ja puhdistava. Lämmittävä inkivääri on omiaan nivelvaivojen hoitamiseen sekä lihashuollon ja verenkierron tukemiseen.

Malesialaiset ovat jo pitkään käyttäneet inkiväärin juurta vatsakipuihin keittämällä sitä ja juomalla keitinveden. Se auttaa ilmavaivojen, ummetuksen ja pahoinvoinnin hoidossa. Dioscoride, kuuluisa kreikkalainen lääkäri suositteli inkivääriä ruoansulatusta parantamaan. Se laukaisee myös kramppeja.

Lue lisää eteeristen öljyjen käytöstä blogista: Eteeristen öljyjen 5 käyttötapaa

Floramen eteerisen inkivääriöljyn pääasialliset hyödyt

  • Lämmittävä inkivääri eteerinen öljy on ihanteellinen talviajan öljy, sillä se helpottaa vilustumisoireita ja avaa hengitysteitä. Se on vahvistava, voimistava ja energisöiva öljy.
  • Inkivääriä käytetään myös nivelsärkyjen ja reumaattisten vaivojen helpottamiseen. Se vilkastuttaa verenkiertoa, ja siten rentouttaa väsyneitä lihaksia ja vähentää jalkojen turvotusta. Verenkiertoa voi vilkastuttaa myös päänahassa; inkivääri stimuloi hiustenkasvua ja ehkäisee hiustenlähtöä.
  • Inkivääri tunnetaan myös seksuaalista energiaa lisäävänä ja sukuviettiä kiihottavana.

Huomioi tämä Floramen eteeristä inkivääriöljyä käyttäessäsi

Ecocert luomusertifioitu.

100% kemotyypitetty luomu inkivääri eteerinen öljy.

Käyttökohteita: Ruoansulatus, seksuaalinen haluttomuus, impotenssi, vilustumisoireet, reuma, kivut, hiustenlähtö.

Kontraindikaatiot: Ei suositella raskauden ja imetyksen aikana. Ei alle 3-vuotialle lapsille. Ei suositella verenohennuslääkkeitä käytettäessä eikä ennen kirurgisia toimenpiteitä.

Floramen 100% eteeriset öljyt ovat voimakkaita tiivisteitä. Sen vuoksi niitä ei saa käyttää laimentamattomana suoraan iholle. Voit laimentaa öljyn laadukkaalla ihonhoitoon soveltuvalla luomuöljyllä, kuten kookos-, manteli- tai arganöljyllä.

Florame

Florame on tunnettu ainutlaatuisista, laadukkaista ja aidoista luomu-sertifioiduista eteerisistä öljyistään. Sertifiointina ovat ECOCERT tai ECOCERT AB (Agriculture Biologique) . 

Huomaathan, että tuote, jolla on Ecocertin AB, tarkoittaa elintarvikkeen luomu-sertifiointia. AB-sertifioituja öljyjä käytetään Ranskassa terapeutin valvonnassa myös sisäisesti tai ruoanlaitossa mausteena. Ranskassa ja muualla maailmassa Floramen öljyjä käyttävät myös lääkärit ja sairaalat.

Florame sitoutuu vain laadukkaaseen sertifioituun luomu-kosmetiikkaan. Tuotteet sisältävät maksimaalisen määrän luonnollisia ja luomulaatuisia raaka-aineita, ja ne on valmistettu ilman parabeenejä, synteettisiä väriaineita, silikonia tai geenimanipuloituja raaka-aineita.

Eteerisissä öljyissä käytetyt kasvit ja kukat tulevat Floramen omilta valvotuilta tiloilta, joilla on erityisen tarkka laadunvalvonta. Keräämisen jälkeen raaka-aineet tislataan omissa tislaamoissa ja tutkitaan tarkasti laboratoriossa kemotyypin varmistamiseksi. Kaikkien Floramen eteeristen öljyjen alkuperä on jäljitettävissä.

Tutustu lisää Florameen:

Cosmetics and essential oils Florame

Seuraa Florame -brändiä sosiaalisessa mediassa:

FLORAME (@florame) • Instagram-kuvat ja -videot

Florame Finland | Facebook

Sopii loistavasti huoneen raikastamiseen, tunnelman luontiin ja aromaterapiaan. Käytä muutama tippa eteeristä öljyä tuoksukylpynä diffuuserissa tai tuoksulampussa.

Valmistusmaa RanskaYksikkö lYksikköhinta 3180Paino 0.04kg

Arvioi tuote “Florame Eteerinen Öljy Inkivääri 5ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saattaisit pitää myös

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Florame sitoutuu laadukkaaseen sertifioituun luomu-kosmetiikkaan. Tuotteet sisältävät maksimaalisen määrän luonnollisia ja luomu raaka-aineita ja ne on valmistettu ilman parabeenejä, synteettisiä väriaineita, silikonia tai geenimanipuloituja raaka-aineita. Florame on tunnettu ainutlaatuisista, laadukkaista ja aidoista luomu-sertifioiduista eteerisistä öljyistään. Sertifiointina ovat ECOCERT tai ECOCERT AB (Agriculture Biologique) Tuote, joIlla on Ecocertin AB, tarkoittaa elintarvikkeen luomu-sertifiointia. AB-sertifioituja öljyjä käytetään Ranskassa terapeutin valvonnassa myös sisäisesti tai ruoanlaitossa mausteena.
Kasvit ja kukat tulevat Floramen omilta valvotuilta tiloilta, joilla on tarkka laatuvalvonta, jonka jälkeen ne tislataan omissa tislaamoissa ja tutkitaan tarkasti laboratoriossa kemotyypin varmistamiseksi.
Kaikkien öljyjen alkuperä on jäljitettävissä.
Ranskassa ja muualla maailmassa Floramen öljyjä käyttävät myös lääkärit ja sairaalat.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Florame Eteerinen Öljy Inkivääri 5ml

15,90

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.