Biomed B-Complex Tippa 15ml

31,80

  • Hyvin imeytyvä B-vitamiinivalmiste
  • Sisältää B-vitamiineja luonnollisina muotoina
  • B1-, B2-, B6-, ja B12-vitamiinit hermoston hyvinvointiin

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Maidoton
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Biomed Aktiivinen B-Complex on hyvin imeytyvä B-vitamiinivalmiste.

Biomedin Aktiivinen B-Complex sisältää yhdistelmän hyvin imeytyviä B-vitamiineja nestemäisessä ja tehokkaassa muodossa. B-vitamiineilla on monia elimistön kannalta tärkeitä tehtäviä:

Biboflaviini (B2) niasiini, (B3), pantoteenihapp (B5), B6- ja B12- vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tiamiini (B1), riboflaviini (B2), niasiini (B3), B6- ja B12-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa.

Tehokasta B-vitamiinivalmistetta käytetään seuraavasti: 4 tippaa päivässä veteen sekoitettuna ruuan kanssa tai suoraan kielen alle. Tuote soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille.

Vesi, B1-vitamiini (tiamiinihydrokloridi), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), B3-vitamiini/niasiini (nikotiiniamidi), B5-vitamiini (kalsiumpantotenaatti), B2-vitamiini (riboflaviini), stabilisointiaine (acacia-kumi, ksantaanikumi), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), sitruunahappo, B9-vitamiini/folaatti (kalsium L-5-metyylitetrahydrofolaatti), B12-vitamiini (metyylikobalamiini). 

4 tippaa päivässä veteen sekoitettuna ruuan kanssa tai suoraan kielen alle. Ravistettava hyvin ennen käyttöä.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 °C:ssa.

B1-vitamiini 10 mg (909 %*), B2-vitamiini 1,4 mg (100 %*), B3-vitamiini/niasiini 10 mg (63 %*), B6-vitamiini 10 mg (714 %*), B5-vitamiini/pantoteenihappo 2,3 mg (38 %*), B9-vitamiini/folaatti 100 μg (50 %*), B12-vitamiini 10 μg (400 %*).
*päivittäisen saannin vertailuarvosta

Yksikkö lYksikköhinta 2120Paino 0.055kg

Arvioi tuote “Biomed B-Complex Tippa 15ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Suomalainen Biomed on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä.
Biomed tunnetaan laadukkaista, tehokkaista ja yksilöllisistä tuotteista. Terapeuttiset tipat ovat hyvinimeytyviä ja allergikoille sopivia.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Biomed B-Complex Tippa 15ml

31,80

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.