Enzym 60 kaps.

26,65

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

  Maidoton

  Tuotekuvaus

  Entsyymi-vitamiini-mineraali-koenstyymi (Q-10) -valmiste ruoansulatuksen tehostukseen.

  Entsyymi-koentsyymi (Q-10) -valmiste, jossa 7 ihmisspesifistä haimaentsyymiä tehostamassa ruoansulatusta pilkkomalla ravintoaineita ja parantamalla niiden käsittelyä ja imeytymistä suolistossa. Lisänä E-, D3- ja B12-vitamiinit, sekä mangaani ja seleeni.

  Biolatte-ravintolisät

  Biolatte Oy:n perustaja Yves Delatte on tutkinut maitohappobakteereita ja terveyteen liittyviä asioita jo 1970-luvulta lähtien. Hänen työnsä tuloksia on julkaistu monissa maissa ja niitä ovat hyödyntäneet monet tutkijat. Olemme ylpeitä siitä, että olemme edelläkävijöitä tällä alalla. Emme ainoastaan luo uutta teknologiaa ja uusia tuotteita, vaan meillä on uusi lähestymistapa terveyden ja sairauksien ymmärtämiseen.

  Biolatte Oy valmistaa vain maitohappobakteeri-, Sc. boulardii- ja entsyymituotteita. Pidämme tärkeänä, että tuotteisiin ei sekoiteta ylimääräisiä ”cocktaileja”, sillä haluamme pitää tuotteemme tehon mahdollisimman hyvänä. Käytämme ainoastaan tunnettuja mikro-organismipankkien virallisesti rekisteröityjä ja testattuja bakteerikantoja. Teemme yhteistyötä ainoastaan merkittävien tieteellisten laboratorioiden kanssa, jotka noudattavat GMP- standardeja. Biolatte Oy:n tuotteet löytyvät vain terveyteen erikoistuneista kaupoista.

  Mikrokiteinen selluloosa, liivate, lipaasi, seleenimetioniini, magnesiumoksidi, mangaanisitraatti, koentsyymi Q-10, laktaasi, αβ-galaktosidaasi, fytaasi, α-amylaasi, proteaasi, E-vitamiini, magnesiumstearaatti, B12-vitamiini, D3-vitamiini.

  Lakoositon

  1 kapseli päivässä veden kera, aterian yhteydessä.

  Lipaasi 7,25 mg, seleenimetioniini 5,5 mg, magnesiumoksidi 5 mg, mangaanisitraatti 5 mg, koentsyymi Q-10 5 mg, laktaasi 3,63 mg, αβ-galaktosidaasi 3,63 mg, fytaasi 3,63 mg, α-amylaasi 3,63 mg, proteaasi 3,63 mg, magnesiumstearaatti 2,5 mg, E-vitamiini 1,8 mg, B12-vitamiiini 2,5 μg, D3-vitamiini 2,5 μg.

  Yksikkö Qty.Yksikköhinta 0.44Paino 0.116kg

  Näitä et ainakaan löydä

  laktoosia

  maissia

  maitoa

  papuja

  pähkinää

  soijaa

  sokeria

  tärkkelystä

  viljaa

  Arvioi tuote “Enzym 60 kaps.” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Tiesitkö tämän brändistä?

  Biolatte Oy valmistaa vain maitohappobakteeri-, Sc. boulardii- ja entsyymituotteita. Yritys pitää tärkeänä, että tuotteisiin ei sekoiteta ylimääräisiä ”cocktaileja”, pitääkseen tuotteensa tehon mahdollisimman hyvänä. Biolatten tuotteissa käytetään ainoastaan tunnettuja mikro-organismipankkien virallisesti rekisteröityjä ja testattuja bakteerikantoja. Yritystä voidaan pitää edelläkävijänä maitohappobakteerien tuotannossa. Biolatte ei ainoastaan luo uutta teknologiaa ja uusia tuotteita, vaan heillä on uusi lähestymistapa terveyden ja sairauksien ymmärtämiseen.

  Viimeksi katsomasi tuotteet

  Enzym 60 kaps.

  26,65

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.