Enzymedica Lypo Gold 60 Kaps

29,90

  • Korkeatehoinen ruoansulatusentsyymi
  • Auttaa rasvaisten ruokien ruoansulatuksessa
  • Sopii mainiosti ketogeenisen ruokavalion tueksi

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Vegaaninen ja gluteiiniton Enzymedica Lypo Gold lipaasientsyymi valmiste on kehitetty erityisesti rasvan pilkkomiseen. Se pilkkoo rasvoja 22 grammaan asti vain 30 minuutissa ja auttaa näin tehokkaasti rasvaisten ruokien ruoansulatuksessa.

Tämä lipaasientsyymi sopii mainiosti ruoansulatuksen tueksi esimerkiksi ketogeeniseen ruokavalioon, sillä ketogeeninen ruokavalio sisältää paljon rasvoja. Lisäravinteet ovat tärkeitä ketogeenisen ruokavalion tukemisessa. Entsyymikapseli on helppo ottaa mukaan esimerkiksi matkalle.

Tärkeät entsyymit nopeuttavat kemiallisia reaktioita kehossamme, eli toimivat toisin sanoen katalyyttinä. Nämä ruoansulatusentsyymit pilkkovat ruokaa pieniksi palasiksi mahalaukussamme.

Välillä entsyymit kuitenkin vähentyvät muun muassa ravinneköyhän ruoan tai stressin takia. Ruoansulatusentsyymivalmisteet auttavat rikastamaan luontaista entsyymitoimintaa.

Enzymedica Lypo Gold lipaasientsyymivalmiste 60 kapselia.

Enzymedica on korkeatehoisten, lisäaineettomien entsyymien valmistukseen erikoistunut yritys, jonka lippulaivatuote Digest Gold on maailman myydyin ruoansulatusentsyymi.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Valmistusmaa YhdysvallatPaino 0.072kg

Arvioi tuote “Enzymedica Lypo Gold 60 Kaps” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Enzymedica on korkeatehoisten, lisäaineettomien entsyymien valmistukseen erikoistunut yritys. Enzymedica-sarjan ravintolisät ovay kohonneet suureen suosioon etenkin ruuansulatuksen tehokkuutta ja suoliston hyvinvointia arvostavien asiakkaiden keskuudessa. Korkeasta laadustaan ja tehokkuudestaan kehuja keränneet yhdysvaltalaiset Enzymedica-tuotteet eivät sisällä lainkaan täyte-, lisä- tai kapselointiaineita - tai yhtään mitään muutakaan turhaa. Siksi ne sopivat hyvin herkkävatsaisillekin.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Enzymedica Lypo Gold 60 Kaps

29,90

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.