Biolatte Ladyzym 60 Kaps

28,60

  • Ruoansulatusentsyymivalmiste naisille
  • Sisältää 6 haimaentsyymiä ja koentsyymi Q10
  • Maidoton ja gluteeniton

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Maidoton

Tuotekuvaus

Naisille suunnattu entsyymivalmiste, joka sisältää 6 ihmisspesifistä ruoansulatusentsyymiä sekä ubikinonia eli koentsyymi Q10:tä.

Naisille suunnattu entsyymi-koentsyymi (Q-10) -valmisteen haimaentsyymit auttavat pilkkomaan ravintoaineita, etenkin rasvoja, ja edistävät ruoansulatusta ja vatsan hyvinvointia.

Biolatte-ravintolisät

Biolatte Oy:n perustaja Yves Delatte on tutkinut maitohappobakteereita ja terveyteen liittyviä asioita jo 1970-luvulta lähtien. Hänen työnsä tuloksia on julkaistu monissa maissa ja niitä ovat hyödyntäneet monet tutkijat. Olemme ylpeitä siitä, että olemme edelläkävijöitä tällä alalla. Emme ainoastaan luo uutta teknologiaa ja uusia tuotteita, vaan meillä on uusi lähestymistapa terveyden ja sairauksien ymmärtämiseen.

Biolatte Oy valmistaa vain maitohappobakteeri-, Sc. boulardii- ja entsyymituotteita. Pidämme tärkeänä, että tuotteisiin ei sekoiteta ylimääräisiä ”cocktaileja”, sillä haluamme pitää tuotteemme tehon mahdollisimman hyvänä. Käytämme ainoastaan tunnettuja mikro-organismipankkien virallisesti rekisteröityjä ja testattuja bakteerikantoja. Teemme yhteistyötä ainoastaan merkittävien tieteellisten laboratorioiden kanssa, jotka noudattavat GMP- standardeja. Biolatte Oy:n tuotteet löytyvät vain terveyteen erikoistuneista kaupoista.

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kapseliaine (pullulaani), lipaasi, α-galaktosidaasi, fytaasi, proteaasi, laktaasi (β-galaktosidaasi), α-amylaasi, koentsyymi Q-10, paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti).

Laktoositon.

1 kapseli päivässä veden kera, aterian yhteydessä.

Entsyymituotteita ei saa ottaa samanaikaisesti lääkkeiden/alkoholin kanssa (vähintään 1 tunti ennen tai jälkeen).

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Lipaasi 200 u*, laktaasi 400 u*, α-galaktosidaasi 600 u*, fytaasi 40 u*, α-amylaasi 48 u*, proteaasi 600 u*, koentsyymi Q-10 2 mg.
*u=entsyymin aktiivisuus

Yksikköhinta 0.48Paino 0.125kg

Näitä et ainakaan löydä

laktoosia

maissia

maitoa

papuja

pähkinää

soijaa

sokeria

tärkkelystä

viljaa

Arvioi tuote “Biolatte Ladyzym 60 Kaps” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Biolatte Oy valmistaa vain maitohappobakteeri-, Sc. boulardii- ja entsyymituotteita. Yritys pitää tärkeänä, että tuotteisiin ei sekoiteta ylimääräisiä ”cocktaileja”, pitääkseen tuotteensa tehon mahdollisimman hyvänä. Biolatten tuotteissa käytetään ainoastaan tunnettuja mikro-organismipankkien virallisesti rekisteröityjä ja testattuja bakteerikantoja. Yritystä voidaan pitää edelläkävijänä maitohappobakteerien tuotannossa. Biolatte ei ainoastaan luo uutta teknologiaa ja uusia tuotteita, vaan heillä on uusi lähestymistapa terveyden ja sairauksien ymmärtämiseen.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Biolatte Ladyzym 60 Kaps

28,60

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.