Mies, näillä luonnollisilla vinkeillä lisäät intohimoa arkeen

29.9.2022 | Vieraskynä

Syksy on ihanan aistillista ja tunnelmallista aikaa. Vaikka aistikkuus usein liitetäänkin helpommin naisiin, on tämä kirjoitus suunnattu erityisesti miehille. Seksuaalisuus, hyvinvointi ja nautinto ovat luonnollisesti osa myös miesten elämää! Tästä artikkelista myös nainen voi napata vinkkejä, joilla piristää parisuhdetta.

Nautinto osana miehen elämää

Itse rakastan virittää aisteja erilaisia eteerisiä öljyjä hyödyntäen. Tämä tieteellinen tutkimus puoltaa sitä, että hajut ja tuoksut vaikuttavat limbisen järjestelmän kautta seksuaaliseen kyvykkyyteen, libidoon ja intohimoon haluja sekä nautintoa lisäten. Erityisesti miesten kohdalla eteerisiä öljyjä voidaan hyödyntää esimerkiksi seksuaalisen suorituskyvyn parantamiseen. Voit käyttää öljyjä diffuuserissa tai levittämällä iholle hierontaöljyyn tai tuoksuttomaan kasviöljyyn sekoitettuna.

Nämä eteeriset öljyt piristävät seksielämää

  1. Patsuli – Afrodisinen patsuli lisää seksuaalista halukkuutta ja alentaa estoja.
  2. Kaneli – Lämmittävä kaneli luo aistillista tunnelmaa, vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää seksuaalista energiaa.
  3. Ylang ylang – Afrodisisena öljynä tunnettu viettelevä ylang ylang lisää seksuaalista halukkuutta ja rauhoittaa hermostoa.
  4. Jasmiini – Täyteläisen lämmin jasmiiniöljy stimuloi aisteja ja syventää tunteita, soveltuen siksi hyvin parisuhteen hoitoon. Afrodisinen öljy kiihottaa myös seksuaaliviettiä.
  5. Neilikka – Mausteinen neilikka lisää verenkiertoa ja siten myös seksuaalista halukkuutta.

miehen halut

Mies, kuuntele kehoasi kohottaaksesi seksuaalista itsetuntoasi

Mieli ja keho ovat yhtä, eikä mielen seksuaalisuus ole aina tietoista. Tiedätkö, miten vaikutat omaan seksuaaliseen mieleesi, miten vaalit sitä? Me pysähdymme aika harvoin tietoisesti miettimään, mitä oikeasti ajattelemme itsestämme, olenko itselleni hyvä?

Seksuaalinen itsetunto on sisällämme jotain sellaista, jonka mukaan elämme, mutta mikä ei näy muille. Aina emme ole siitä täysin tietoisia itsekään. Voidaan ajatella, että seksuaalisuus on ihmisyytemme ydin, joten on erittäin tärkeää pitää siitä huolta. Keho on viisas ja puhuu meille, mutta vain jos osaamme kuunnella. Harjoittele kuuntelemaan kehoasi ja mieltäsi, anna itsellesi lupa kokea ja mielelle lupa vaeltaa. Nauti yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

Piristä petipuuhia seksileluilla

Seksilelut ovat erinomainen tapa tutustua omaan kehoon ja oppia uusia tapoja tuottaa nautintoa myös puolisolle. Lelut eivät ole vain naisten omaa kivaa varten, vaan niillä voi tuoda mukavaa maustetta parisuhteeseen. Seksilelut eivät ole pois kummankaan nautinnosta, päin vastoin. Smile Makersin uudet tyylikkäät lelut saavat molemmat osapuolet hymyilemään nautinnollisesti. Lue tästä artikkelista, mikä hymyn tuoja sopii teille parhaiten.

Vinkki: voit vahvistaa omaa seksuaalienergiaasi ja parantaa kestävyyttäsi masturboimalla mahdollisimman pitkään laukeamista pidätellen. Harjoitus kannattaa toistaa pariin kertaan ja vasta viimeisellä kerralla kostuttaa käsi liukuvoiteella. Voit harjoittaa kestävyyttä myös yhdessä kumppanisi kanssa penisrengasta hyödyntäen.

 Ravintolisät mieskunnon kohottamiseen

  1. Sinkki – kohottaa testosteronitasoja ja parantaa sperman laatua.
  2. Maca – lisää libidoa ja parantaa erektiota, tukee hedelmällisyyttä ja seksuaalista vireyttä.
  3. B6-, B12, D- ja E-vitamiinit ja magnesium yhdessä sinkin kanssa – tärkeä osa hormoonitoimintaa ja siittiöiden muodostumista.
  4. GinsengLaajentaa verisuonia parantaen erektiota.

Nautinnollisia hetkiä syksyyn ja makuuhuoneeseen!

Artikkelin on kirjottanut
Jonna Pihlajamäki
Seksuaalineuvoja
Neuropsykiatrinen valmentaja

Seuraa Jonnan työtä instagramissa @jonnaleksiina
Ja kurkkaa nettisivut: www.jonnapihlajamaki.fi

Lue lisää aiheesta:

Orgasmi kateissa? Seksologin 5 vinkkiä

8 vinkkiä, kuinka pitää vagina tyytyväisenä

Hemmottele alapäätäsi näillä leluilla

Hormonien vaikutus libidoon

Lisää lempeä luonnon antimilla