Organic Makers on ruotsalainen yritys, joka valmistaa ekologisista ja eettisistä raaka-aineista laadukkaita ihokosmetiikan tuotteita. Yrityksen arvoihin kuuluu luonnonläheisyys ja raaka-aineiden oikeudenmukainen tuotantotapa. Tuotteita ei testata eläimillä. Tuotesarjaan kuuluu erilaisia kylmäpuristettuja luomuöljyjä, joita voi käyttää sellaisenaan tai tehdä omia kosmetiikkayhdistelmiä.
Organic Makers yrityksen ydinajatuksena on: "Mitä enemmän saamme ihmisiä valitsemaan ekologisempia tuotteita, sitä paremmin me ja maailmamme tulemme voimaan"

Organic Makers -yrityksen perustivat Daniel Carlsson ja Josefin Kvist marraskuussa 2013. Pariskunta halusi luoda jotain, mitä heiltä itseltään puuttui; tuotesarja, jossa on vain kestäviä, luonnollisia ja orgaanisia raaka-aineita ja ainesosia kaikille, jotka haluavat vähentää tarpeettomien kemikaalien käyttöä. Matkan varrella heistä tuli vanhempia, ja lapsesta tuli hyvä motivaatio yrittää tehdä maailmasta hieman luonnollisempi, orgaanisempi ja parempi.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.