Wiley’s Elementary Epa 125ml

35,20

  • Vastuullinen ja ympäristöystävällinen
  • MCS-sertifioitu
  • Maistuu mangolta ja persikalta

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Erityisesti lapsille suunniteltu kalaöljy, joka saa makunsa luontaisesta mangosta ja persikasta. Wiley’sin lasten kalaöljy sisältää runsaasti terveellisiä rasvahappoja sekä tärkeitä vitamiineja ja muita ravinteita joiden saanti ruoasta saattaa jäädä alle optimitason. Nämä ruokkivat lapsesi terveiden aivojen kehittymistä sekä tukevat silmien normaalia kehitystä. Tuote sisältää FloraGLO®, joka on maailman eniten kliinisesti tutkittu luteiini.

Yksi annostus on teelusikallinen ja se sisältää kalaöljytiivistettä 4100mg. Tästä omega-3 rasvahappoja on 1600mg, josta EPA:n osuus on 1000mg ja DHA:n 500mg.

  • DHA edistää imeväisten ja pienten lasten optimaalista aivojen kehitystä
  • A-vitamiini, D3-vitamiini ja E-vitamiini tukevat normaalia immuunijärjestelmää

EPA:n on osoitettu vähentävän veren AA/EPA-suhdetta. Korkea AA/EPA-taso on riskitekijä keskittymisvaikeuksien kehittymiselle lapsille, joilla on ADHD:n kaltaisia ​​oireita.

D-vitamiini on välttämätöntä lapsen kasvulle ja kehitykselle niin vauvaiässä kuin sen jälkeenkin. Luusto ja erityisesti luuston pituuskasvu tarvitsevat D-vitamiinia. D-vitamiini edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla.

Tuote on suunniteltu 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Pakkauksen mukana tulee lusikka. Pakkaus on 100% kierrätysmateriaaleista valmistettu ja pullo itsessään on lasia.

3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille suunniteltu hyvänmakuinen, puhdas ja luonnollinen kalaöljy.

MSC-sertifikoidusta alaskanseistä valmistettu.

Vaikka tuotteessa on monipuolisesti hyvää tekeviä ainesosia, se ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja.

Wiley’s Finest kalaöljyvalmisteet ovat MSC-sertifioituja, joka on kansainvälinen kestävän kalastuksen sertifikaatti. Kaikki kalaöljyvalmisteet valmistetaan Yhdysvalloissa Alaskan puhtailta vesiltä pyydetystä villinä kasvaneesta alaskanseitistä. Kalaöljy kylmäpuristetaan mahdollisimman nopeasti pyynnistä tuoreuden takaamiseksi. Jokainen valmistuserä lisäksi tutkitaan erikseen, jotta varmistutaan ettei kalaöljy sisällä raskasmetalli- tai muita haitta-ainejäämiä.

Ainesosat: Puhdistettu kalaöljytiiviste triglyseridimuodossa, E-vitamiini (GMO-vapaasta auringonkukasta), luontainen mangon ja persikan maku, luteiini ja zeaksantiini safloriöljyssä, D3-vitamiini keskipitkissä triglyserideissä.

Annostus yli 3-vuotiaille: 1 Teelusikallinen (5ml) kerran päivässä aterian yhteydessä.

1 Teelusikallinen (5ml) sisältää: kalaöljytiiviste 4100mg
Omega-3 rasvahappoja 1600mg, joista:
-EPA 1000mg
-DHA 500mg
-Muut Omega-3 100mg
-A-vitamiiina 450ûg (56% VSV)
D3-vitamiinia 50ûg (1000% VSV)
E-vitamiinia 134mg (1117% VSV)
Luteiini 10mg
Zeaksantiini 1mg

Valmistusmaa YhdysvallatYksikköhinta 281.6Paino 0.183kg

Arvioi tuote “Wiley’s Elementary Epa 125ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Wiley's Finest kalaöljyvalmisteet ovat MSC-sertifioituja, joka on kestävän kalastuksen kansainvälisesti tunnustettu tae. Kaikki kalaöljyvalmisteet valmistetaan Yhdysvalloissa Alaskan puhtailta vesiltä pyydetystä villinä kasvaneesta alaskanseitistä. Kalaöljy kylmäpuristetaan mahdollisimman nopeasti pyyntihetkestä tuoreuden takaamiseksi. Jokainen valmistuserä lisäksi tutkitaan kolmannen osapuolen toimesta, jotta raskasmetalli- ja muiden haitta-ainejäämien mahdollisuus voidaan varmuudella poissulkea.

Wiley's Finest on perheyritys, joka on sitoutunut vastuullisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Heidän kalaöljyvalmisteiden koostumukset nojaavat tuoreimpaan tutkimustietoon ja käytetty kalaöljy on aina puhdasta, tuoretta ja korkealaatuista.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Wiley's Elementary Epa 125ml

35,20

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.