Terapeuttiset B12-tipat 15 ml

31,95

  Varasto loppu

  Tuotekuvaus

  Helppokäyttöisessä muodossa olevaa B12-vitamiinia muistin, aivotoiminnan ja psykologisten prosessien tueksi sekä väsymyksen ehkäisyyn.

  Biomedin Terapeuttisista B12-metyylikobalamiinitipoista saat päiväannoksen hyvin imeytyvää B12-vitamiinia helppokäyttöisessä muodossa. Sen voi sekoittaa esimerkiksi nesteen joukkoon tai tiputtaa kielen alle, jolloin tipat sopivatkin hyvin nielemisvaikeuksista kärsiville. Tuote on allergiatestattu ja turvallinen käyttää.

  B12-vitamiini on hyväksi aivojen ja hermoston toiminnalle, sillä se edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja energia-aineenvaihduntaa. Erityisen hyvä se on tukemaan muistin toimintaa. B12-vitamiini on hyväksi myös immuunitoimintaa kohtaan, veren punasolujen muodostumisella sekä väsymys- ja uupumustiloihin. B12-vitamiinia voidaan suositella erityisesti kasvissyöjille ja ikääntyville.

  Ohjeen mukainen annostus riittää jopa 77 päiväksi!

  Biomed Oy on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä. Biomed tunnetaan laadukkaista, tehokkaista ja yksilöllisistä tuotteista.

  Vesi, B12-vitamiini (metyylikobalamiini, deoksiadenosyylikobalamini), säilöntäaineet (sitruunahappo, kaliumsorbaatti).

  Laktoositon

  6 tippaa päivässä.

  Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

  / vuorokausiannos (6 tippaa)
  B12-vitamiinia (mikrog), 500 (20000 %*)
  * = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta

  Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikkö LitresYksikköhinta 2130Paino 0.023kg

  Arvioi tuote “Terapeuttiset B12-tipat 15 ml” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  PUR:in henkilökunta suosittelee

  Aktiivinen B12-vitamiini on tärkeä aivojen ja hermoston toiminnan tukemiselle, myös muistin tueksi ja väsymykseen. Erityisesti kasvissyöjille ja ikääntyville!

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Tiesitkö tämän brändistä?

  Suomalainen Biomed on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä.
  Biomed tunnetaan laadukkaista, tehokkaista ja yksilöllisistä tuotteista. Terapeuttiset tipat ovat hyvinimeytyviä ja allergikoille sopivia.

  Terapeuttiset B12-tipat 15 ml

  31,95

  Varasto loppu