Biohakkerin Iltalasit Elegance

79,90

  • Tyylikkäät iltalasit naisille
  • Lisäävät melatoniinin luonnollista eritystä
  • Suodattavat sinistä valoa

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Biohakkerin sinistä valoa suodattavat lasit optimoivat unenlaatuasi

Biohakkerin iltalasit lisäävät melatoniinin luonnollista eritystä iltaisin niissä tilanteissa, kun tuotanto on estynyt sinisen valon vaikutuksesta sekä suojaavat ylimääräiseltä valosaasteelta kaupunkiympäristöissä.

Käytä iltalaseja 1-2 tuntia ennen nukkumaanmenoa. Elegance on tyylikäs naisten malli.

Esimerkiksi tietokoneen ruutu, kännykän näyttö ja moderni led-valaistus tuottavat päivänvaloon verrattavaa valoa (ns. lyhyellä aallonpituudella olevaa sinistä valoa), joka estää tehokkaasti melatoniinin tuotannon iltaisin. Jos vilkkuvat valot iltajuhlissa tai laitteiden ruudut arjessa häiritsevät, biohakkerin iltalasit ovat pelastuksesi: Biohakkerin iltalasit estävät tehokkaasti sinistä valoa ja siten tukevat melatoniinin tuotantoa. Kun käytät niitä iltaisin puhelimen tai tietokoneen kanssa, silmäsi myös lepäävät eikä näytön tuijottaminen tunnu yhtä raskaalta.

  • Biohakkerin iltalasit on valmistettu kevyestä ja vahvasta selluloosa-asetaatista, joka ei ole allergisoiva eikä sisällä hormonitoimintaa häiritseviä BPA-yhdisteitä.
  • Jousisaranat kestävät käyttöä. Kehyksiä voi kevyesti lämmittää esimerkiksi lämpöilmapuhaltimella, jolloin sankoja voi halutessaan taivuttaa.
  • Biohakkerin iltalasien linssit on valmistettu kevyestä ja kestävästä CR39:stä (Columbia Resin 39) joka sietää hyvin aikaa, lämpöä, monia kemikaaleja ja naarmuja verrattuna muovilinsseihin.
  • Biohakkerin iltalasit estävät 99%-100% UVA- ja UVB-säteilyä, joten voit käyttää niitä myös aurinkoisella säällä vähentämään silmien rasitusta.
  • Biohakkerin iltalasit sopivat sekä miehille, että naisille.
  • Elegance on tyylikäs naisellisempi malli.
  • Lasien mukana tulee puhdistusliina sekä säilytyskotelo.
Paino 0.195kg

Arvioi tuote “Biohakkerin Iltalasit Elegance” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Biohacker Center, suomalainen hyvinvointiyritys tuottaa itseopiskelumateriaaleja ja maahantuo biohakkeroinnin apuvälineitä ja hyvinvointituotteita - muun muassa nerokkaita terveysopuksia, joista löytyy vinkkejä itsensä optimoimiseksi.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Biohakkerin Iltalasit Elegance

79,90

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.