Vogel Molkosan Orginal Heravalmiste 500ml

15,15

  • Rauhoittaa ja hoitaa vatsaa
  • Sisältää runsaasti L+-maitohappoa
  • Valmistetaan tuoreesta lehmän maidosta

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Monipuolinen, rauhoittava ja hoitava heratiiviste!

Maitohappokäynyt heratiiviste. Molkosan rauhoittaa ja hoitaa vatsaa, tehostaa ruoansulatusta sekä aineenvaihduntaa ja on luonnollinen tuki painonhallinnassa. Maitohera auttaa terveen bakteerikannan muodostumista suolistossa. Molkosanin voidaan sanoa olevan prebiootti, sillä se auttaa terveen bakteerikannan kasvua suolistossa. Samalla se on myös muodostaa puskuroivan suojakalvon vatsalaukun sisäpinnalle joka auttaa silloin kun vatsaa polttaa ja närästää.

Vogel – Fytoterapeuttiset valmisteet kasvilääkintään

Alfred Vogel (1902 – 1996) oli kasvilääkinnän asiantuntija, lahjakas puhuja, tutkimusmatkailja ja kirjailija. Hän arvosti suuresti luontoa ja tunsi sen parantavat voimat. Alfred Vogelin tietous ja taito ovat yhä perusteena A.Vogel tuotteissa.

A.Vogelin luomuviljelylle ja tuotannolle on ominaista että:

kaikki kasvit viljellään BIO-SUISSEN, sveitsiläisen luomuviljelyä valvovan viranomaisen tiukkoja määräyksiä noudattaen ilman kemiallisia lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita. Kasvit kerätään hellävaraisesti yleensä auringon nousun aikaan, jolloin kasvit sisältävät korkeimmat pitoisuudet vaikuttavia ainesosia. Käyttämällä tuoreita kasveja varmistamme niiden aktiivisten ainesosien parhaan tehon.

Vogel on mukana useissa luontoa säästävissä ja alkuperäisväestön elinoloja edistävissä hankkeissa. A. Vogelin kasvivalmisteet ja luomuelintarvikkeet eivät auta ainoastaan ihmisiä pysymään terveinä, ne auttavat osaltaan myös luontoa säilymään elinvoimaisena ja monimuotoisena.

A. Vogel on valittu Valitut Palat – Reader’s Digestin vuoden 2016 tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi luontaistuotemerkiksi, nyt jo neljännen kerran!

Maitoheratiiviste, happamuudensäätöaine (maitohappo)

Laktoositon

1 tl – 1 rkl lasilliseen vettä tai kivennäisvettä

Ravintosisältö / 100 ml
Energiaa, 90 kJ / 20 kcal
Proteiinia, < 0,5 g
Hiilihydraatteja, < 0,5 g
- josta sokereita, < 0,5 g
- josta laktoosia, 0 g
Rasvaa, < 0,5 g
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja, < 0,5 g
Ravintokuitua, 0 g
Natriumia, 0,1 g
L+ -maitohappoa, 7,0 g

Valmistusmaa SveitsiYksikköhinta 31.2Paino 0.805kg

Arvioi tuote “Vogel Molkosan Orginal Heravalmiste 500ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

A.Vogel tuotteet ovat korkealaatuisia, tutkittuja ravintolisiä ja rohdosvalmisteita. A.Vogel-tuotteet tuotetaan luonnonmukaisesti viljellyistä, puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Raaka-aineet työstetään 24 tunnin sisällä poiminnasta, eikä laadusta tingitä. Kaikki kasvit viljellään BIO-SUISSEN, sveitsiläisen luomuviljelyä valvovan viranomaisen tiukkoja määräyksiä noudattaen ilman kemiallisia lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita. Kasvit kerätään hellävaraisesti yleensä auringon nousun aikaan, jolloin kasvit sisältävät korkeimmat pitoisuudet vaikuttavia ainesosia. Käyttämällä tuoreita kasveja varmistetaan niiden aktiivisten ainesosien paras mahdollinen teho.

Vogel Molkosan Orginal Heravalmiste 500ml

15,15

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.