Suomalainen vaginakuula oman seksuaalisuuden tutkimiseen

13.8.2022 | Vieraskynä

Suomalainen vaginakuula – Ihana työkalu oman kehoyhteyden, lantionpohjanlihasten ja seksuaalisuuden tutkimiseen

Usein kuullaan puhuttavan lantionpohjanlihasten treenaamisesta. Edelleen on harhaluulo olemassa, että vagina ja lantionpohjanlihakset tulisivat olla mahdollisimman tiukat ja piukat. Tavoitteena kuitenkin on hyvässä kunnossa olevat, joustavat lantionpohjanlihakset, joita osaa tietoisesti käyttää sekä rentouttaa.

suomalainen vaginakuula

Lantionpohjanlihakset ovat kehossamme tärkeässä roolissa. Ne tukevat koko lantionmaljaa vaikuttaen mm. pidätyskykyyn ja seksuaaliseen nautintoon. Niiden kunto vaikuttaa myös koko kehon ryhtiin, sillä ne ovat yhteydessä mm. selkälihaksiin.

Seksuaalisessa nautinnossa lihasten tietoinen käyttö voi kuljettaa kohti voimakkaampia orgasmeja sekä lisätä nautinnon määrää niin itselle kuin toisellekin. Tietoisuus omista lantionpohjanlihaksista tuo myös varmuutta ja rentoutta seksiin. Vaginakuulaharjoituksen myötä voi emättimen luontainen kosteus lisääntyä, sekä tuntoherkkyys, sillä sen ajatellaan rakentavan hermoyhteyksiä vaginassa sekä vaginan ja aivojen välillä, jolloin herkistymme tuntemaan vahvemmin ja syvemmin.

Suomalaisen vaginakuulan avulla lantionpohjanlihasten toimintaa, omaa kehoyhteyttä ja seksuaalisuutta on ihanaa tutkia. Se on siihen lempeä ja hoitava työkalu. Suomalaisessa luonnonkivessä on aivan omanlaisensa energia – vakaa, vankka ja turvallinen. Se on ikiaikaista tietoisuutta kantava, omaa luontoyhteyttä tukeva ja oman juuriston vahvistaja. Käsin hiottu suomalainen vaginakuula tarjoaa vahvan energeettisen tuen hetkeen, sillä kivessä itsessään on hyvin maadoittava ja rauhoittava vaikutus. Kiven luontainen paino voi lisätä turvan kokemusta ja tyynnyttää oloa. Suomalainen luonnonkivi on koostumukseltaan hyvin tiheää ja kovaa sekä uniikin kaunista.

miten vaginakuulaa käytetään

Se kerää itseensä tehokkaasti lämpöä, jonka avulla voi hoitaa lantion alueen kiputiloja, kuukautiskramppeja ja muita lihasjännityksiä. Lämpö tuo myös rentoutta kehoon. Vaginakuula kannattaa siis lämmittää kuuman veden alla ennen käyttöä ja muistaa varmistaa, että lämpötila on sopiva.

Kaikissa vaginakuulissa on reikä hammaslankaa varten, jotta sen käyttö on monipuolisempaa ja poistaminen helppoa.

Loistavat ohjeet Yoni egg -käyttöön liittyen löydät täältä. Suomalaista vaginakuulaa voi käyttää aivan samalla tavalla.

 

Toivon sinulle nautinnollisia ja uteliaita hetkiä suomalaisen vaginakuulan kanssa.

Terkuin Emma Hietanen, WoimanKivi Ky

erityistason seksuaaliterapeutti NACS 

seksuaalineuvoja SSS 

vyöhyketerapeutti 

sairaanhoitaja (psyk.) AMK 

@seksuaalisuudenmatkalla

www.emmahietanen.com

 

Lue lisää aiheesta:

8 vinkkiä, kuinka pitää vagina tyytyväisenä

Hemmottele alapäätäsi näillä leluilla

Hormonien vaikutus libidoon

Lisää lempeä luonnon antimilla

Orgasmi kateissa? Seksologin 5 vinkkiä