Wiley’s Kalaöljy Easy Swallow Minis 60 Kaps

16,50

  • Vastuullinen ja ympäristöystävällinen
  • MCS-sertifioitu
  • Helposti nieltävät minikapselit

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Erittäin laadukkaat kalaöljykapselit

Wiley’s Finest on kehittänyt runsaasti Omega-3:a sisältävän minikokoisen kalaöljykapselin. Se on helposti nieltävä ja sopii näin myös ihmisille, jotka normaalisti eivät tykkää kalaöljyä ottaa kapselimuodossa.

55% pienempi koko kuin keskimääräisessä 1000mg kalaöljykapselissa, mutta silti 30% enemmän omega-3:a yhdessä kapselissa verrattuna kilpailijoiden yleisiin kapseleihin.

Runsas omega-3:n saanti ehkäisee verenpaineen nousua sekä auttavat pitämään yllä normaaleja seerumin triglyseriditasoja. Triglyseridit ovat rasvoja, jotka kohonneina lisäävät sepelvaltimotaudin riskejä.

EFSA:n hyväksymät terveysväitteet kalaöljyn EPA:lle ja DHA:lle

  • Edistää sydämen normaalia toimintaa
  • Edesauttaa aivojen normaalia toimintaa
  • Ylläpitää silmien terveyttä

MSC-sertifioitu ekologisesti kestävä kalavalmiste. Alaskanseidistä valmistettu.

Wiley’s:n laadukkaat minikokoiset kalaöljykapselit. Sisältää paljon Omega-3 rasvahappoja, jotka auttavat pitämään rasva-aineenvaihdunnan käynnissä. Rasvahapot EPA ja DHA ovat hyväksi näölle ja sydämelle. Helposti nieltävät minikapselit kalaöljytiivisteestä.

Kalaöljytiiviste, omega-3 etyyliesteri, kapseli: gelatiini, glyseriini (kosteutta sitova), puhdistettu vesi, antioksidantti (luonnollisia tokoferoleja (E-vitamiini luonnollisessa muodossa)).

2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavalioita. Tuote säilytettävä lasten ulottumattomissa sekä viileässä.

Suositeltava vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: kalaöljytiiviste 900 mg, omega-3 rasvahappoja 670 mg, josta: EPA (eikosapentaeenihappo) 360 mg, DHA (dokosaheksaeenihappo) 270 mg, muita omega-3 rasvahappoja 40 mg.

Valmistusmaa YhdysvallatYksikköhinta 0.28Paino 0.17kg

Arvioi tuote “Wiley’s Kalaöljy Easy Swallow Minis 60 Kaps” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Wiley's Finest kalaöljyvalmisteet ovat MSC-sertifioituja, joka on kestävän kalastuksen kansainvälisesti tunnustettu tae. Kaikki kalaöljyvalmisteet valmistetaan Yhdysvalloissa Alaskan puhtailta vesiltä pyydetystä villinä kasvaneesta alaskanseitistä. Kalaöljy kylmäpuristetaan mahdollisimman nopeasti pyyntihetkestä tuoreuden takaamiseksi. Jokainen valmistuserä lisäksi tutkitaan kolmannen osapuolen toimesta, jotta raskasmetalli- ja muiden haitta-ainejäämien mahdollisuus voidaan varmuudella poissulkea.

Wiley's Finest on perheyritys, joka on sitoutunut vastuullisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Heidän kalaöljyvalmisteiden koostumukset nojaavat tuoreimpaan tutkimustietoon ja käytetty kalaöljy on aina puhdasta, tuoretta ja korkealaatuista.

Wiley's Kalaöljy Easy Swallow Minis 60 Kaps

16,50

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.