Roh.To Neidon Voima – Shatavari 120tabl

27,90

  • Tärmäyrtti naisille
  • Tasapainottaa menopaussi oireita
  • Tukee seksuaalisuutta ja lisääntymistä

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Ayurvedinen täsmäyrtti naiseuden tarpeisiin

Roh.to Neidon Voima, eli Shatavari on ayurvedinen tärmäyrtti naisille. Sitä käytetään Ayurvedassa naisen tasapainoon ja hyvinvointiin. Se tasapainottaa menopaussi oireita ja tukee seksuaalisuutta ja lisääntymistä. Lisäksi se edistää hyvää unta.

Shatavari on ayurvedinen täsmäyrtti naiseuden tarpeisiin. Shatavari sopii niin nuorille naisille kuin vaihdevuosi-ikäisillekin.

Neidon Voima, eli Shatavari, auttaa tasapainottamaan naisen elimistöä ja normalisoimaan hormonitoimintaa. Se on myös yksi parhaista yrteistä menopaussin oireiden lievittämiseen. Neidon Voima tuo tasapainottaa mieltä, auttaa palautumaan stressistä ja parantaa unen laatua. Sitä käytetään myös naisen seksuaalisuutta vahvistavana yrttinä, joka myös edistää hedelmällisyyttä.

Ayurvedassa shatavaria käytetään tasapainottamaan Pittaa ja Vataa. Shatavari vahvistaa Artava- ja Sthanya Dhatua, eli naisen sukusoluja ja rintamaidon tuotantoa. Se tuo tunteiden tasapainoa ja lisää tyytyväisyyden, lempeyden ja rakkauden tunteita. Ravitsevana yrttinä Shatavari on myös hyväksi ruoansulatukselle, limakalvoille, sydämelle, verelle, verisuonille ja munuaisille.

Asparagus racemosus 1200 mg. Sideaine: Akasiakumi

2 tabl 2 x päivässä aamuin illoin lämpimän veden kanssa. 

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Tuote ei sovellu pienille lapsille.

Ainesosa
Per annos
% VSV*
Asparagus racemosus 1200 mg
Yksikkö pcsYksikköhinta 0,23Paino 0.136kg

Arvioi tuote “Roh.To Neidon Voima – Shatavari 120tabl” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Toimii hyvin yhdessä

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Rohto Ayurveda Oy syntyi halusta auttaa suomalaisia elämään terveellisemmin. Kotimaisen yrityksen taustalla toimivat Suomen Ayurvedayhdistyksestä tutut Ossi Viljakainen ja Jarno Kylander. Roh.to tarjoaa luonnonmukaisia ayurvedisia terveystuotteita, jotka valmistetaan Intiassa Chakrapani Ayurvedan toimesta.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Roh.To Neidon Voima - Shatavari 120tabl

27,90

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.