Puhdistamo Nivel Complex 30kaps

19,95

  • Nivelten, ihon ja luuston hyvinvoinnille
  • Tehokas yhdistelmä nivelterveyttä tukevia ainesosia
  • Valmisteen C-vitamiini tukee luonnollista kollageenin muodostumista

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Puhdistamon Nivel Complex on suunniteltu nivelten, ihon ja luuston hyvinvoinnin tukemiseen. Se sisältää patentoitua, denaturoimatonta UC-II® kollageenipeptidiä, C-vitamiinia, sitrusbioflavonoideja, mangaania sekä kurkumaa tehokkaana yhdistelmänä.

Tuotteen  sisältämä C-vitamiini tukee luonnollista kollageenin muodostumista verisuonten, ihon, ruston ja luuston normaalia toimintaa varten. C-vitamiini ja mangaani edistävät luuston pysymistä normaalina. Lisäksi mangaani vahvistaa sidekudosten normaalia muodostumista.

UC-II® -kollageenipeptidi on patentoitu, kliinisesti testattu denaturoimaton kollageeni. Mukana kokonaisuutta täydentämässä on luomulaatuinen kurkuma.

Kurkuma, askorbiinihappo, sitrusbioflavonoidit, UC-II®-kollageeni (kanasta), mangaanibisglysinaatti. Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa. 

Suositeltu vuorokausiannos 1 kapseli päivässä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Vuorokausiannos 1 kaps. sisältää:
Luomukurkuma 250 mg
UC-II®-kollageeni 40 mg
Sitrusbioflavonoidit 60 mg
C-vitamiini 150 mg 187 %*
Mangaani 1 mg 50 %*
*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Yksikkö pcsYksikköhinta 0,66

Arvioi tuote “Puhdistamo Nivel Complex 30kaps” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfoodbrändi ja tuotteet tunnettaan intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisesta erittäin korkealaatuisiin ruokatuotteisiin. Yritys tuo maahan maailman ravintorikkaimpia ruokia niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta ja lisäksi hyödyntää kotimaamme luonnonrikkauksia ja -antimia. Puhdistamossa panostetaan tunnollisesti yrityksen arvojen toteutumiseen; tuotteiden laadun ja alkuperän varmistamiseen. Yrityksen toiminnan tavoitteena on, että Puhdistamon nimi ja logo viestii asiakkaille laatutakuusta. Kaikki Puhdistamon tuotteet ovat gluteenittomia, maidottomia ja GMO-vapaita.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Puhdistamo Nivel Complex 30kaps

19,95

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.