Nordic Health Boost B12 Suihke 25ml

27,70

  • Imeytyy suoraan verenkiertoon suun limakalvolta
  • Edesauttaa hermoston normaalia toimintaa
  • Ei sisällä synteettisiä lisäaineita

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Vegaaninen

Tuotekuvaus

Aktiivinen suihkemuotoinen B12-vitamiini, joka imeytyy suoraan verenkiertoon suun limakalvolta.

Aktiivista B12- vitamiinin metyylikobalamiini-muotoa, joka imeytyy suoraan verenkiertoon suun limakalvolta. Vähentää väsymystä ja edesauttaa hermoston sekä aivojen normaalia toimintaa.

B12-suihke imeytyy tutkitusti nopeasti ja varmasti suun limakalvolta ohittaen suoliston haasteet. B12-suihkeessa on tukiaineena kromi ja vihreä tee, jotka auttavat valmisteen imeytymisessä sekä toimivat verensokeria tasaavina ja energisyyttä lisäävinä.

Tuote on makeutettu ainoastaan ksylitolilla ja on ihanan aprikoosin makuinen. Siinä ei ole synteettisiä lisäaineita. B12 Boost -suihkepullosta saat 160 suihkaisua. Sopii myös vegetaristeille.

Nordic Health Spraysin hyvin imeytyvät suihkeet

Nordic Health Sprays haluaa tarjota asiakkailleen parasta – toimivia ja laadukkaita tuotteita, jotka ovat tutkitusti korkealaatuisia ja edustavat alan uusinta kehitystyötä. Suihkeiden imeytymisestä on tehty useita menestyksekkäitä tutkimuksia Cardiffin Yliopistossa, Englannissa. Toimintamme ydinarvoja ovat yhteishenki, toiminnallisuus, kunnioitus ja positiivisuus.

Puhdistettu vesi, xylitol, luonnollinen aprikoosin maku, sitruunahappo, metyylikobalamiini (B12), säilöntäaine luonnollinen kaliumsorbaatti, vihreätee-uute, kromikloridi.

Laktoositon

4 suihkaisua päivässä

B12-vitamiinia, 1200 mikrog
Kromia, 40 mikrog
Vihreä tee -uutetta, 16 mg

Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikköhinta 1108Paino 0.047kg

Arvioi tuote “Nordic Health Boost B12 Suihke 25ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

B12 -vitamiinilisä sytyttää valot aivoihin! Eräiden arvioiden mukaan vähintään 70 prosentilla ihmisistä on B12-vitamiinin puute. Tämä suihkemuotoinen B12 vitamiini imeytyy erityisen hyvin suun limakalvoilta.

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

B12-vitamiini Boost B12-vitamiinisuusuihke sisältää metyylikobalamiinia. Tämä on valittu sen paremman imeytymisen takia ja näin voidaan varmistaa vitamiinin imeytyminen verenkiertoon suun limakalvojen kautta.
Tutkijat ovat vakuuttuneita siitä, että B12-vitamiini tulisi ottaa nimenomaan metyylikobalamiini muotoisena.

Boost B12-suihke sopii myös lapsille, ja suihke on ihanteellinen vaihtoehto myös heille, jotka eivät pysty tai eivät halua niellä kapseleita. Perheen pienimmille riittää minimiannos suihketta.

Kyllä. Suihke soveltuu vegaaneille ja on virallisesti Vegaanijärjestön hyväksymä. Suihke sopii myös keliaakikon tai diabeetikon ruokavaliota noudattaville. BoostB12-vitamiinisuusuihke on vatsaystävällinen.

Ei tarvitse. Suusuihkeen annostelutapa kiertää ruuansulatusjärjestelmän joka tarkoittaa sitä, että se voidaan ottaa mihin aikaan päivästä tahansa ruuan kanssa tai ilman. Aktiiviset ainesosat kulkeutuvat suoraan verenkiertoon suun limakalvojen kautta.

Kromi on toinen ravintoaine, jota on vaikea hyödyntää ruokavaliossa yksinään, mutta on osoittautunut hyvin limakalvojen läpi imeytyväksi. Vaikka B12-vitamiinia ja kromia ei tarvitse ottaa yhtä aikaa, kromi tasapainottaa verensokeria ja kuten B12, auttaen vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Vihreä tee -uutetta käytetään suusuihkeessa luonnollisena säilöntäaineena ja antioksidanttina. Vihreä tee myös edesauttaa suihkeen imeytymistä.

The Lancetissa julkaistussa tutkimuksessa (6/2016) on osoitettu että vihreä tee sisältää kemikaalia nimeltään epigallocatechin gallate, mikä osaltaan parantaa kognitiivisia toimintoja.

Boost B12-vitamiinisusuihke pullosta saat 160 suihkausta. Päivittäinen suositusannos on 1-4 suihkausta, joten pullo kestää 40-160 päivää annostuksesta riippuen.

Tiesitkö tämän brändistä?

Nordic Health Sprays haluaa tarjota asiakkailleen parasta – toimivia ja laadukkaita tuotteita, jotka ovat tutkitusti korkealaatuisia ja edustavat alan uusinta kehitystyötä. Suihkeiden imeytymisestä on tehty useita menestyksekkäitä tutkimuksia Cardiffin Yliopistossa, Englannissa. Yrityksen toiminnan ydinarvoja ovat yhteishenki, toiminnallisuus, kunnioitus ja positiivisuus. Palkittujen suihkeiden tehokkuus perustuu imeytymistapaan. Vitamiinisuihkeet imeytyvät hyvin suoraan suun limakalvoilta verenkiertoon, jolloin vitamiinitasot veressä nousevat nopeasti. Nekin ihmiset, joilla on haasteita suoliston kanssa saavat suihkeiden avulla luotettavasti terveydelle välttämättömiä ravintoaineita. Tuotteet soveltuvat myös lapsille ja raskaana oleville sekä vegetaristeille. On tärkeää, että tuotteen imeytyminen on varmistettu kokonaisella tuotteella kaikkine ainesosineen, jolloin tiedetään raaka-aineiden synergian toimivan keskenään. Nordic Health -tuotteet ovat tutkitusti korkealuokkaisia sekä tehokkaita, ja edustavat alan uusinta kehitystyötä. Hyvin imeytyvät Nordic Health vitamiinituotteet ovat 100% luonnollisia.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Nordic Health Boost B12 Suihke 25ml

27,70

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.