Kefirko Luomu Maitokefiirin Siemen 5g

15,95

  • Luomulaatuiset maitokefiirin siemenet
  • Helppo valmistaa kotona
  • Herkullista ja luonnollista

Varastossa

100% luonnollinen
Luomu

Tuotekuvaus

Kefirko luomulaatuiset kuivatut maitokefiirin siemenet

Valmista tuoretta maitokefiiriä helposti kotona!

Kefirko luomulaatuiset maitokefiirin siemenet ovat uudelleenkäytettäviä eläviä viljelmiä, joiden avulla voit valmistaa herkullista ja luonnollista maitokefiiriä omassa keittiössäsi. Kuivattuna toimitettavat siemenet aktivoituvat käyttövalmiiksi 5–7 päivän kuluessa.

Pakkaus sisältää 1g kuivattuja siemeniä, jotka aktivoituvat noin 6 gramman tuoreeksi viljelmäksi – riittää valmistamaan 600ml maitokefiiriä. Kokeile yhdessä Kefirko fermentointiastian kanssa, joka tekee kefiirin valmistamisesta helppoa!

Aktivointiohje

  1. Kaada 100ml maitoa lasipurkkiin ja lisää maitokefiirinsiemenet.
  2. Anna käydä huoneenlämmössä (20–24°C) 24 tuntia. Sekoita kevyesti 12 tunnin kohdalla.
  3. Siivilöi siemenet ja kaada maito pois.
  4. Huuhtele siemenet haalealla, kloorittomalla vedellä ja toista ensimmäinen vaihe.
  5. Vaihda maito uuteen 24 tunnin välein, kunnes siemenet alkavat fermentoida maitoa kefiiriksi.
  6. Kun kefiiri on halutun makuista ja koostumukseltaan sopivaa, voit käyttää suurempaa määrää maitoa käymiseen.

Maitokefiirin valmistusohje (kun siemenet aktivoitu)

  • 6g aktivoituja maitokefiirin siemeniä
  • 600ml maitoa
  • Sekoita ja peitä astia. Käytä huoneenlämmössä 24 h (20–24°C). Siivilöi valmis kefiiri ja käytä siemenet uudelleen seuraavaan erään.

Itse valmistettu maitokefiiri on raikas, säilöntäaineeton ja oman makusi mukaan muokattavissa. Maitokefiirin siemenet ovat eläviä viljelmiä, jotka kasvavat ja monistuvat jokaisen erän jälkeen – näin voit valmistaa kefiiriä yhä uudelleen ja jakaa ylimääräiset siemenet vaikka ystävälle.

    Kuivatut luomu maitokefiirin siemenet

    Aktivointiohje

    1. Kaada pieni määrä huoneenlämpöistä maitoa lasipurkkiin ja lisää maitokefiirinsiemenet.

    2. Anna käydä huoneenlämmössä (20–24°C) 24 tuntia. Sekoita kevyesti 12 tunnin kohdalla.

    3. Siivilöi siemenet ja kaada maito pois.

    4. Huuhtele siemenet haalealla, kloorittomalla vedellä ja toista ensimmäinen vaihe.

    5. Vaihda maito uuteen 24 tunnin välein, kunnes siemenet alkavat fermentoida maitoa kefiiriksi.

    6. Kun kefiiri on halutun makuista ja koostumukseltaan sopivaa, voit käyttää suurempaa määrää maitoa käymiseen.

    Maitokefiirin valmistusohje (kun siemenet aktivoitu)

    • 6g aktivoituja maitokefiirin siemeniä
    • 600ml maitoa
    • Sekoita ja peitä astia. Käytä huoneenlämmössä 24 h (20–24°C). Siivilöi kefiiri ja käytä siemenet uudelleen seuraavaan erään.
    Pakkauskoko 5gValmistusmaa SloveniaYksikkö kgYksikköhinta 3190Paino 0.0048kg

    Arvioi tuote “Kefirko Luomu Maitokefiirin Siemen 5g” ensimmäisenä

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Ehkä joku kysymys vielä jäi?

    Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

    Varaa konsultaatio Kysy

    Tiesitkö tämän brändistä?

    Fermentointi kotona ei ole koskaan ollut näin helppoa!

    Kefirkon valikoimasta löydät innovatiiviset välineet ja luomulaatuiset siemenet maitokefiirin, vesikefiirin, juuston ja fermentoitujen vihannesten valmistukseen. Tuotteet on suunniteltu helpottamaan kotona tehtävää fermentointia ilman kompromisseja – jokainen yksityiskohta tukee onnistunutta lopputulosta.

    Aloita oma fermentointimatkasi helposti!

    Viimeksi katsomasi tuotteet

    Kefirko Luomu Maitokefiirin Siemen 5g

    15,95

    Varastossa