Biomed Lion’s Mane siiliorakasuute + neurolipidit 21g

68,50

 • Toimistotyöläisen salainen ase
 • Helppokäyttöinen – hyvin imeytyvä – mieto maku
 • Mikrokapselointi vie vaikutuksen perille

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Biomed Lion’s Mane siiliorakasuute + neurolipidit valmisteessa yhdistyvät kaksi tehokasta raaka-ainetta: siiliorakasuute + neurolipidit

Biomedin Neuroliposomi on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen uute. Mikä parasta, se on kokonaan suomalainen tuote, alusta loppuun. Neuroliposomi perustuu Biomedin 40 vuotta sitten Helsingin yliopiston kanssa kehittämään, patentoituun uuttomenetelmään jolla eläinperäiset fosfolipidit uutetaan talteen. Tähän pohjaan yhdistetään suomalaisen, luomulaatuisen siiliorakkaan (Lion’s Mane) ultraääniteknologialla tuotettu uute. Nämä kaksi aivojen ravinnetta muodostavat erityisen vesi-öljy liposomiseoksen jonka imeytyvyys on huippuluokkaa.

Kohdennettu kuljetus elimistössä aivoihin

 • Annoksessa 499mg eläinperäisiä neurolipidejä
 • Ultraäänitekniikalla uutettu siiliorakas – Lion´s Mane (Hericium Erinaceaus)
 • Tehokkaat rasvayhdisteet fosfokoliini, sfingomyeliini, kefaliini ja fosfoseriini
 • Liposomimuodossa ja mikrokapseloitu heraproteiinilla
 • Valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineesta
 • Helppokäyttöinen – hyvin imeytyvä – mieto maku
 • Mikrokapseloitu fosfolipidivalmiste
 • Kohdistettu kuljetus soluihin

Mikrokapseloitu fosfolipidijauhe

Neurolipidit ovat Biomedin patentoimia eläinperäisiä fosfolipidejä. Fosfolipidit muodostavat valmistusprosessissa ​​liposomeja, jotka mahdollistavat toimituksen suoraan soluihin. Näiden liposomien sisässä on Lion’s Manen eli siiliorakkaan aktiiviset ainesosat, mukaan lukien erinasiini ja herisenoni.

Koko paketti (=neurolipidiliposomi + sen sisältämä siiliorakasuute) on mikrokapseloitu heraproteiinikuoreen, jonka tarkoitus on suojata liposomeja, kunnes ne saavuttavat ohutsuolen.

Kun näitä kahta uutetta sekoitetaan, syntyy luonnostaan ​​rasvaliukoisia neurolipidimisellejä ja liposomeja, jotka sitoutuvat sieniuutteen vesiliukoisiin osiin. Tämä muodostaa komplekseja, joilla on korkea affiniteetti (=taipumus kiinnittyä/kohdistua) hermosoluja kohtaan ja jotka pääsevät helposti sinne, missä niitä tarvitaan.

Viimeinen vaihe on mikrokapseloida nämä kompleksit ultrasuodatettuun heraproteiiniin hellävaraisella pakastekuivauksella. Heraproteiinin luonnollisen aminohappokoostumuksen ansiosta nämä “mikrokapselit” vastustavat mahahappoja ja vapauttavat niiden sisällön vasta ohutsuolen turvallisessa, emäksisessä ympäristössä, jossa herkät lipidit imeytyvät.

Neurolipidit

Neurolipidijauhe on jo 40 vuotta vanha keksintö, itseasiassa Biomedin ensimmäinen markkinoille tuoma valmiste. Neurolipidit suunniteltiin alunperin lääkäreiden työkaluksi ravitsemusinterventioon avuksi monimutkaisiin neurologisiin haasteisiin. Neurolipidit imeytyvät ohutsuolesta, läpäisevät ongelmitta aivo-veriesteen ja imeytyvät soluihin helposti. Neurolipidit uutetaan ja tiivistetään selektiivisesti Biomedin patentoidulla teknologialla. Se on eläinperäinen erikoislesitiini, jossa on täsmälleen samat rakennusaineet kuin meidän omissa hermosolujen solukalvoissa.

Nyt jauheeseen on lisätty myös Lion’s Mane uutetta, joka liposomien avulla päätyy nimenomaan hermokudokseen, eli keskushermostoon ja aivokudokseen. Mainio tuote opiskelun ja vaativan työn avuksi.

Lion’s mane – siiliorakas

Lion’s mane eli siiliorakas (Hericium Erinaceus) on legendaarinen funktionaalinen sieni, joka omaa lukuisia erilaisia ​​terveyshyötyjä. Tässä tuotteessa käytämme suomalaista luomusientä, joka uutetaan ultraääniuutolla.

Lion’s Mane on kasvattanut viime aikana suosiotaan etenkin keskittymistä ja tarkkuutta vaativaa työtä tekevien keskuudessa. Lion’s mane on oiva kaveri esimerkiksi opiskelijoille ja muille tietovirtojen pyörteissä seilaaville.

 • Toimistotyöläisen salainen ase
 • Perinteisesti käytetty kirkkaaseen ajatteluun
 • Siiliorakas myös on hyvän mielen sieni

  Ainesosat: Eläinlesitiiniuute (neurolipidi) [Suomi], heraproteiini-isolaatti, siiliorakasuute (Hericium Erinaceaus) [Suomi], hapettumisenestoaineet (askorbiinihappo, alfatokoferoli, kolekalsiferoli).

  Huom! Sisältää maitoproteiinia. Sisältää laktoosia <0.5 g/100 g  

  Suositeltava vuorokausiannos: 1 tl päivässä tai lääkärin/ravitsemusterapeutin ohjeen mukaisesti. Sekoita jauhe nesteeseen tai ruokaan. Voit lisätä myös rasvakahvin, smoothien, keittojen, kastikkeiden, patojen sekä muiden ruokien joukkoon.

  Suositeltava vuorokausiannos 1 tl (1 g) sisältää:

  Eläinlesitiini (Neurolipidi)** 499 mg
  josta:
  Fosfatidyylikoliini (lesitiini) 105 mg
  Fosfatidyylietanolamiini (kefaliini) 80 mg

  Sfingomyeliini 10 mg
  Serebrosidit 9 mg
  Kardiolipiini 9 mg
  Fosfatidyyliseriini (fosfoseriini) 2 mg
  Omega-3 11 mg
  Omega-6 22 mg
  Omega-7 15 mg
  Omega-9 35 mg
  Siiliorakasuute 40 mg

  **päivittäisen saannin vertailuarvoa ei määritetty

  Pakkauskoko 21 gValmistusmaa SuomiYksikkö kgYksikköhinta 3261,90Paino 0.195kg

  Arvioi tuote “Biomed Lion’s Mane siiliorakasuute + neurolipidit 21g” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Tiesitkö tämän brändistä?

  Suomalainen Biomed on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä.
  Biomed tunnetaan laadukkaista, tehokkaista ja yksilöllisistä tuotteista. Terapeuttiset tipat ovat hyvinimeytyviä ja allergikoille sopivia.

  Viimeksi katsomasi tuotteet

  Biomed Lion's Mane siiliorakasuute + neurolipidit 21g

  68,50

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.