Ainsworths Vine 10ml

6,00

  • Auttaa lisäämään ymmärtäväisyyttä
  • Pipetin avulla annostelet helposti
  • 100% luonnollinen

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Vineä tarvitsevat henkilöt on erittäin kyvykkäitä ja itsevarmoja omista kyvyistään ja menestyksestään. Heillä on taipumusta käyttää kykyjään saavuttaakseen valtaa, dominoidakseen muita ja ollakseen aggressiivisella tavalla ylpeitä. Tämä vallanhalu voi tehdä heistä tyranneja ja diktaattoreita.

Vinellä ei ole vaikutusta itsevarmuuteen eikä johtajuuteen, mutta se auttaa olemaan vähemmän julma ja vakava. Se auttaa myös olemaan ymmärtäväisempi muita ihmisiä, etenkin heikompia kohtaan.

Lue blogista lisää ja tutustu kukkaterapian ihmeelliseen maailmaan!

Brandy, flower essence of Vine

Tiputa 4 tippaa lasilliseen vettä, mikäli käytät uutetta yksistään. Sekoituksiin tiputa 2 tippaa kutakin uutetta. Siemaile pitkin päivää.

Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikköhinta 600Paino 0.022kg

Arvioi tuote “Ainsworths Vine 10ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Ainsworths on erikoistunut tutkimaan ja tarjoamaan kukkaterapiatuotteita yksilöllisiin tarpeisiin. Yritys on saanut maailmanlaajuista tunnustusta työstään. 1930-luvulla syntynyt kukkaterapia pohjautuu fyysisen terveyden sijaan nimenomaan henkiseen hyvinvointiin ja sen tasapainotilan saavuttamiseen. Jokainen uute tehoaa muuttaen negatiivisia tunteita positiivisiksi, jolloin stressin vähentyessä siitä vapautuva energia muuttuu positiiviseksi ja auttaen kehoa toimimaan luonnollisesti fyysisiä sairauksia vastaan. Kukkatippoja nautitaan yksilöllisesti useampia kertoja päivässä joko yksittäin tai useampaa yhdistellen. Kukkatippoja saa myös valmiina yhdistelminä, eri kukkauutteita sisältävinä suihkeina.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Ainsworths Vine 10ml

6,00

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.