Kesän menovinkit terveystietoisille

28.5.2022 | Laura Eskola

Rajoitukset ovat poistuneet ja voidaan taas liikkua vapaammin. Nyt on aika nauttia elämästä ja tavata ihmisiä. PUR suosittelee erityisesti terveyttä edistäviä tapahtumia. Kun suuri määrä terveystietoisia ihmisiä kokoontuu yhteen paikkaan, luvassa ei voi olla muuta kuin maagisia hetkiä, sydäntä lämmittäviä kohtaamisia ja mieleenpainuvan upeita kokemuksia.

Terveystietoisten PURistien menovinkit kesälle 2022

Natural High Healing 4-7.8.2022 @ Uusikaupunki

Suomen monipuolisin päihteetön hyvinvointifestivaali luovalla ja rakkaudellisella energialla! Festivaali järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa peräkkäin, ja tapahtuman ympärille onkin muodostunut upea, aktiivinen ja sielukas seuraajajoukko. Nelipäiväinen festivaali järjestetään lähellä Uuttakaupunkia elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 4-7.8.2022.

Hyvinvointifestivaalin pioneerina Natural High on vapauden ja sydämen tapahtuma, joka kokoaa ihmiset yhteen juhlistamaan elämää ja sen ihmeitä. Näillä festareilla on tarjolla valtava kattaus erilaisia työpajoja, musiikkia ja uusia syvempiä elämyksiä.

Osta liput Natural High Healingiin täältä!

NAtural high healing festarit

Biohacker Summit 3.-4.6.2022 @ Kaapelitehdas, Helsinki

Biohakkeroinnilla tarkoitetaan elämän ja elintapojen optimointia itseään mittaamalla. Apuvälineinä käytetään teknologiaa, tiedettä sekä luontaisia keinoja. Biohacker Summitissa puhuu valtava määrä kansainvälisiä luennoitsijoita, jotka ovat omien alojensa huippuja lääkäreitä, valmentajia, tutkijoita tai filosofeja sekä tietysti biohakkereita. Summitin vieraatkin tulevat ympäri maailman tutustumaan uusiin innovaatioihin ja vanhoihin hyväksi havaittuihin terveystekniikoihin. Tämän vuoden Summitissa yli 35 luennoitsijaa kertoo pitkäikäisyyden optimoinnista, hengitystekniikoista, ikääntymistä hidastavista ravintolisistä ja ketogeenisestä ruokavaliosta terveyden tukena. Myös yli 40 näytteilleasettajaa esittelee erilaisia terveystuotteitaan teknologisista apuvälineistä erilaisiin lisäravinteisiin. Lue lisää biohakkeroinnista tästä: Miten optimoida hyvinvontia?

Osta liput Biohacker Summittiin täältä!

Biohacker Summit

Villiyrttiretket ja luennot

Villiyrttikurssi on virkistävä tapa viettää aurikoista kesäpäivää ulkona uutta oppien ja luontosuhdetta syventäen. Kurssin jälkeen näet lähiluonnon täysin uusin silmin ja oivallat mitä aarteita luonto tarjoaa meille. Anna Nyman järjestää villiyrttikursseja Uudellamaalla läpi kesän ja loppukesästä alkaa sieniretket. Annan kanssa on mahdollista opiskella myös etänä mökin laiturilla maaten, mikäli et ehdi Uudellemaalle. Anna opettaa luonnon ihmeistä rennolla ja hauskalla tavalla, joka jää varmasi mieleen. Retket on myyty aiempina vuosina loppuun, joten varaa paikkasi pian. Lue täältä myös Annan 5 vinkkiä villiyrttien käyttöön.

Varaa täältä villiyrttiretki!

Anna järjestää myös loppukesästä alkaen sieniretkiä!

anna nyman villiyrtit

Jooga- ja meditaatioretriitit

Annamari järjestää useita erilaisia retriittejä kesän aikana ympäri Suomen mitä kauneimmissa kohteissa luonnon helmassa. Retriitit eivät vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta ja soveltuvatkin kaikentasoisille joogaajille sekä meditoijille. Retriiteillä tutustutaan monipuolisesti joogan eri tyyleihin, kuten yin joogaan ja flow joogaan sekä erilaisiin mediaatio- ja hengitysharjoituksiin. Kesä on usein kiireistä ja aktiivista aikaa, mutta välillä on hyvä hengähtää hetkeksi ja antaa kehon palautua.

Seuraava retriitti:
19-21.8 Rauha -jooga ja meditaatioretriitti historiallisessa Stockforsin Patruunan talossa Pyhtäällä. Aloittelijaystävällinen.

Teemana on rauhoittuminen ja klassisen tantran meditaatioharjoituksiin tutustuminen (nondual shaivatantra). Voit osallistua myös vapaaehtoiseen kaikille soveltuvaan taidetyöpajaan. Nonduaali tantra uskoo että kaikki tulee samasta lähteestä, rakkaudesta, ja on lähtökohtaisesti pyhää ja kaunista –myös vaikeimmat tunteet ja tuntemukset. Joogaharjoitukset ovat kehon sisäistä kokemusta & aistimista painottavaa embodied joogaa. 340€-450€/hlö (1-3 hengen huoneet).

Varaa paikkasi joogaretriitille täältä

Nappaa täältä talteen myös Annamarin sisäisen hymyn meditaatio.

annamariyoga

Frantsilan kasvilääkintä ja -yrttikurssit

Franstsilan luonnonläheisellä yrttitilalla järjestetään useita erilaisia kursseja läpi kesän. Kokonaisvaltaisella kasvilääkinnän kurssilla opit käyttämään yrttejä sisäisesti sekä ulkoisesti. Lisäksi perehdytään kukkaterapiaan ja eteerisiin öljyihin eli aromaterapiaan. Yrttipellolta itse kerätyistä yrteistä valmistetaan hermoja hellivää teetä, rentouttava jalkakylpy, kukkauute ja psyykettä hoitava parfyymi. Lue tästä Frantsilan luomuyrttitilan perustajan Virpi Raipala-Cormierin haastattelu.

Katso tästä kaikki Frantsilan kurssit