Kesän menovinkit terveystietoisille

18.5.2022 | Laura Eskola

Rajoitukset ovat poistuneet ja voidaan taas liikkua vapaammin. Nyt on aika nauttia elämästä ja tavata ihmisiä. PUR suosittelee erityisesti terveyttä edistäviä tapahtumia. Kun suuri määrä terveystietoisia ihmisiä kokoontuu yhteen paikkaan, luvassa ei voi olla muuta kuin maagisia hetkiä, sydäntä lämmittäviä kohtaamisia ja mieleenpainuvan upeita kokemuksia.

Terveystietoisten PURistien menovinkit kesälle 2022

Biohacker Summit 3.-4.6.2022 @ Kaapelitehdas, Helsinki

Biohakkeroinnilla tarkoitetaan elämän ja elintapojen optimointia itseään mittaamalla. Apuvälineinä käytetään teknologiaa, tiedettä sekä luontaisia keinoja. Biohacker Summitissa puhuu valtava määrä kansainvälisiä luennoitsijoita, jotka ovat omien alojensa huippuja lääkäreitä, valmentajia, tutkijoita tai filosofeja sekä tietysti biohakkereita. Summitin vieraatkin tulevat ympäri maailman tutustumaan uusiin innovaatioihin ja vanhoihin hyväksi havaittuihin terveystekniikoihin. Tämän vuoden Summitissa yli 35 luennoitsijaa kertoo pitkäikäisyyden optimoinnista, hengitystekniikoista, ikääntymistä hidastavista ravintolisistä ja ketogeenisestä ruokavaliosta terveyden tukena. Myös yli 40 näytteilleasettajaa esittelee erilaisia terveystuotteitaan teknologisista apuvälineistä erilaisiin lisäravinteisiin. Lue lisää biohakkeroinnista tästä: Miten optimoida hyvinvontia?

Osta liput Biohacker Summittiin täältä!

Biohacker Summit

Natural High Healing Festival 4.-7.8.2022 @ Uusikaupunki

Natural High Healing -festivaali on luonut taianomaisen, täysin uudenlaisen festarikulttuurin Suomeen. Natural High on rakkauden, vapauden ja luovuuden täyteinen tapahtuma, joka kokoaa hyvinvoinnistaan kiinnostuneet ihmiset juhlistamaan elämää päihteettömästi. Festivaalit tarjoavat valtavan määrän erilaisia työpajoja ja luentoja, musiikkia, sointukylpyjä ja tanssia, meditaatiota, joogaa ja seremonioita, sekä runsaasti uusia syvempiä elämyksiä. Näillä festareilla elämä tuntuu merkitykselliseltä ja saat mukaasi paljon tärkeitä oppeja sekä upeita muistoja.

Osta liput Natural High Helingiin täältä!

NAtural high healing festarit

Villiyrttiretket ja luennot

Villiyrttikurssi on virkistävä tapa viettää aurikoista kesäpäivää ulkona uutta oppien ja luontosuhdetta syventäen. Kurssin jälkeen näet lähiluonnon täysin uusin silmin ja oivallat mitä aarteita luonto tarjoaa meille. Anna Nyman järjestää villiyrttikursseja Uudellamaalla läpi kesän ja loppukesästä alkaa sieniretket. Annan kanssa on mahdollista opiskella myös etänä mökin laiturilla maaten, mikäli et ehdi Uudellemaalle. Anna opettaa luonnon ihmeistä rennolla ja hauskalla tavalla, joka jää varmasi mieleen. Retket on myyty aiempina vuosina loppuun, joten varaa paikkasi pian. Lue täältä myös Annan 5 vinkkiä villiyrttien käyttöön.

Varaa täältä villiyrttiretki!

anna nyman villiyrtit

Jooga- ja meditaatioretriitit

Annamari järjestää useita erilaisia retriittejä kesän aikana ympäri Suomen mitä kauneimmissa kohteissa luonnon helmassa. Retriitit eivät vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta ja soveltuvatkin kaikentasoisille joogaajille sekä meditoijille. Retriiteillä tutustutaan monipuolisesti joogan eri tyyleihin, kuten yin joogaan ja flow joogaan sekä erilaisiin mediaatio- ja hengitysharjoituksiin. Kesä on usein kiireistä ja aktiivista aikaa, mutta välillä on hyvä hengähtää hetkeksi ja antaa kehon palautua. Nappaa täältä talteen myös Annamarin sisäisen hymyn meditaatio.

Varaa paikkasi joogaretriitille täältä

annamariyoga

Frantsilan kasvilääkintä ja -yrttikurssit

Franstsilan luonnonläheisellä yrttitilalla järjestetään useita erilaisia kursseja läpi kesän. Kokonaisvaltaisella kasvilääkinnän kurssilla opit käyttämään yrttejä sisäisesti sekä ulkoisesti. Lisäksi perehdytään kukkaterapiaan ja eteerisiin öljyihin eli aromaterapiaan. Yrttipellolta itse kerätyistä yrteistä valmistetaan hermoja hellivää teetä, rentouttava jalkakylpy, kukkauute ja psyykettä hoitava parfyymi. Lue tästä Frantsilan luomuyrttitilan perustajan Virpi Raipala-Cormierin haastattelu.

Katso tästä kaikki Frantsilan kurssit