Kesäkosmetiikka: parhaat palat

3.6.2015 | PUR toimitus

Kesä tarkoittaa, että herkän vaalean hipiän erikoistarpeet kohdistuvat erityisesti ihon suojaamiseen auringolta sekä sen riittävään ravitsemiseen ja kosteuttamiseen. Valikoimistamme löydät niin australialaisen Jurliquen kuin sertifioidut Biosoliksen kesäkosmetiikka-aurinkotuotteet, joista löytyy suojakertoimellisia voiteita auringossa oleskelun varalle ja after sun voiteita ihon rauhoittamiseksi auringonoton jäljiltä. Molemmista kesäkosmetiikka tuotesarjoista löytyy myös itseruskettavia voiteita, joiden avulla voit ottaa varaslähdön päivettyneeseen kesähipiään!

Jurliquen kesäkosmetikka-aurinkotuotteet

Jurliquen kesäkosmetikka-aurinkotuotteet

Loistava kesän täsmätuote on myös Kahinan 100% luomulaatuinen arganöljy, jonka runsaasti sisältämä E-vitamiini ja antioksidantit ravitsevat ihoa, jättämättä sitä öljyisen tuntuiseksi. Todistetusti arganöljy suojelee ihoa ikääntymistä aiheuttavilta tekijöiltä, kuten auringon säteilyltä, suojaten sitä ympäristöltä ja rauhoittaen ärsytystä. Ja mikä parasta – ihon lisäksi arganöljy hoitaa myös hiuksia, palauttaen niiden luonnollisen hehkun!

Kahina-argan-oil John-Masters-Organics-Sea-Mist

Rentoon kesälookkiin sopii täydellisesti huoleton surffitukka. Sen loihtimiseen käy John Masters Organicsin Sea Mist, jonka luonnon merisuola antaa hiuksille rakennetta ja tuuheutta, laventelin suojatessa hiuksia auringon kuivattavalta vaikutukselta.

Kevyemmän kesäehostuksen ja päivettyneen ihon kaveriksi sopii hempeissä kesäsävyissä loistavat kynnet ja herkullisena hohtavat huulet. Oli sitten tyylisi räväkkä tai hempeä löytyy Kure Bazaarin kynsilakoista ja Zuii Organicsin huulimeikeistä jokaiselle sopiva sävy, joiden valinnassa kosmetologimme auttaa mielellään!

Kesäkosmetiikka: Kure Bazaar -kynsilakkoja

Kesäkosmetiikka: Kure Bazaar -kynsilakkoja