Uudistunut PUR-verkkokauppa on auki!

26.1.2021 | PUR toimitus

Meillä PURilla uusi vuosi on puhaltanut raikkaita tuulia uudistuneen verkkokaupan muodossa.

Hyvinvointisi on meille aina sydämenasia, ja siksi olemme kulissien takana kehittäneet PUR-verkkokauppaa yhä inspiroivammaksi ja helppokäyttöisemmäksi, toiveidenne ja tarpeidenne mukaisesti. Teiltä tulleella palautteella on ollut suuri rooli, kun suunnittelimme uutta verkkokauppaa. Iso kiitos siis siitä! 

Uudistunut verkkokauppa tuo mukanaan myös avajaisviikon huikeita tarjouksia ja ihania uutuuksia, sekä ehtaa PURia – kokonaisvaltaista hyvää oloa, kaikissa sen muodoissa. Lue alta poimintamme mikä muuttuu PURin verkkokaupassa: 

Helppokäyttöisyyttä ja rikkaampaa tuotetietoa

Yksi toivottu uudistus, joka nousi teiltä tulleista palautteista on entistä kattavammat tuotetiedot. Olemme koonneet tuotesivulle entistä laajemmin tietoa, helpossa ja nopeasti luettavassa muodossa. Mukaan on lisätty tuotteen ominaisuuksista kertovat värikkäät piktogrammit, joista näet heti onko tuote esimerkiksi vegaaninen tai ekosertifioitu. Kurkkaa esimerkkituote tästä!

Tuotesivulta löydät jatkossa myös henkilökunnan suositukset sekä osion, jossa on käsitelty yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä kyseisestä tuotteesta. Mikäli et löydä näistä kysymyksistä etsimääsi vastausta, voit jättää tuotesivulla olevan toiminnon kautta meille suoraan kysymyksen, johon palaamme sinulle aina mahdollisimman pian.

Uudistuneen valikon ja suodatinominaisuuksien myötä toivomme myös että löydät jatkossa entistä helpommin etsimäsi tuotteen verkkokaupasta.

Asiantuntijamme entistä paremmin myös verkkoasiakkaan käytössä

Toinen toive, joka nousi asiakaspalautteista oli entistä monipuolisempi asiantuntijapalveluiden valikoima, eritoten erilaisten etäpalveluiden vaihtoehdot. Toteutimme toiveenne pilotoimalla maksuttomat videokonsultaatiot. Voit aloittaa tutustumalla asiantuntijoihimme täällä. Sen jälkeen voit varata ajan haluamallesi asiantuntijalle tuoteneuvontaan. Ilmaisen 10 minuutin videokonsultaation aikana sinulla on mahdollisuus esittää asiantuntijallemme haluamiasi kysymyksiä. Videokonsultaatio ei velvoita ostamiseen. Muistathan, että voit myös soittaa meille. Tarjoamme tuoteneuvontaa puhelimitse numerossa: 029 3400 254.

Voit myös lähettää meille kysymyksesi sähköisesti. Pyrimme vastaamaan kysymyksiinne mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tulemme kehittämään asiantuntijapalveluita jatkossakin, joten pysythän kuulolla.

Uudet tuotekategoriat

Jatkossa löydät tuotevalikoimamme kolmen eri kategorian alta: terveys, kauneus, lifestyle. Näiden kolmen pääkategorian alta löydät alakategoriat, joiden avulla suunnistat nopeasti etsimäsi brändin tai tuotteen pariin.

TERVEYS edellä tähänkin vuoteen

Löydät valikoimistamme huolella valitun, mutta kattavan kokonaisuuden terveystuotteita funktionaalisista luomuelintarvikkeista ayurvedaan, homeopatiaan ja luonnollisiin, lisäaineettomiin ravintolisiin. Olethan jo kokeillut uusia liposomaalimuodossa olevia ravintolisiä, jotka pääsevät tehokkaasti solutasolle asti edes auttamaan terveyttäsi. Löydät aiheesta myös kiinnostavan ja ajankohtaisen blogitekstin.

Toinen tuotenosto, jonka haluamme terveyskategoriasta tuoda esiin on Mushroom4Life -sarjan kehoa ja mieltä lämmittävät sienijuomat. Kokosimme tietoa käteväksi vinkkilistaksi, siitä miten voit valita juuri sinulle sopivan funktinaalisen sienijuoman.

KAUNEUS – luonnonkosmetiikan parhaat palat

Olemme kuratoineet verkkokauppaamme itse hyväksi testaamaamme luonnonkosmetiikkaa ihonhoitotuotteista meikkeihin ja hiustenhoitoon, eri budjetit ja ihonhoidolliset tarpeet huomioiden. Mitkä ovat sinun luonnonkosmetiikan luottotuotteita? Kurkkaa, josko nekin löytyvät meidän valikoimasta. Mikäli eivät, niin muista, että voit jatkossa lähettää meille tuotetoiveita suoran verkkosivujen kautta.

Uuden verkkokaupan kunniaksi olemme tuoneet valikoimaan myös valloittavia luonnonkosmetiikan uutuuksia. Onko sinullakin toimiva palashampoo etsinnässä? Etsintä seis, sillä PURin valikoimaan saapui juuri uusi hiustenpesuun keskittyvä ranskalainen hittituotesarja Umai. Umai halusi lähteä ratkomaan kosmetikkatuotteiden haasteita: Miten vähentää hiilijalanjälkeä, miten monimutkaisia raaka-aineluetteloita voisi yksinkertaistaa ja miten pakkausmateriaaleista saisi ekologisempia. Umain valikoimassa on niin palashampaa kuin myös palahoitoaine, sekä erityisen kauniit alustat ja kujetusrasiat. Kaikki ekologisista materiaalista. Lue lisää Umaista.

Toinen uutuussarja kauneuskategoriassa on suloinen Per Purr, jonka tuotteet valmistetaan käsin Espanjassa. Tutustu hemmotteleviin ihonhoito-, hius-, ja vartalotuotteisiin täällä ja löydä oma suosikkisi!

LIFESTYLE – entistä enemmän kokonaisvaltaisuutta 

Kolmantena tuotekategoriana on lifestyle, jonka alle olemme koonneet paljon ilahduttuvia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Löydät valikoimistamme tuotteet kestävään, vastuulliseen elämäntyyliin, arjen ekologiset kulutustavarat, huolella valikoidun kirjaosaston, ekologiset intiimituotteet ja henkistä hyvinvointia tukevat tuotteet. Pääset ihastumaan koko valikoimaan täältä

Lanseerasimme uuden verkkokaupan kunniaksi valikoimaan luonnollisen Wylde One -liukuvoiteen, jonka filosofia ja toiminnallisuus tuo mukanaan taattua nautintoa. Voit lukea lisää Wylde One-liukuvoiteesta sekä sitä valmistavasta yrityksestä täältä.

Sokerin käyttö ja siihen liittyvät haasteet ovat viime aikoina olleet jälleen varsin ajankohtaisia. Niimpä toinen tuotenostomme tästä ihanasta lifestyle-kategoriasta on Leeni Viion uutuuskirja Eroon makeanhimosta – näin vapaudut sokerikoukusta. Voit myös ensi alkuun käydä lukemassa Leenin vinkkejä sokerin vähentämisestä ja sokerikoukun selättämisestä PURin blogista. Kurkkaa samalla aiemmin julkaisemme IGTV-tallenne PURin Instagramin puolelta.

Mitä mieltä olet uudistuneesta verkkokaupastamme? Kuulemme todella mielellämme palautettasi, jonka voit jättää tänne.