Vahvista yhteyttä seksuaalisuuteesi, ja voi paremmin kaikilla elämän osa-alueilla! Seksuaaliterveyteen vaikuttaa ennen kaikkea oman seksuaalisuuden hyväksyminen. Nautinnon lisäksi myös intiimiterveydestä kannattaa pitää huolta. Valikoimastamme löydät intiimipesunesteiden, kuukautissuojien ja luontaistuotteiden lisäksi seksin apuvälineitä, kuten liukuvoiteita ja yoni kiviä. Vaali seksuaalisuuttasi – yksin tai yhdessä.

Mitä on seksuaaliterveys?

Maailman terveysjärjestö WHO määrittelee seksuaaliterveyden seksuaalisuuteen liittyväksi kehollisen, tunteellisen, henkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin tilaksi, joka ei ole vain sairauden tai toimintahäiriön puuttumista. Seksuaaliterveys edellyttää positiivista ja kunnioittavaa lähestymistapaa seksuaalisuuteen ja seksuaalisiin suhteisiin sekä mahdollisuutta nautinnollisiin ja turvallisiin seksuaalisiin kokemuksiin ilman pakottamista, syrjintää tai väkivaltaa.

Seksuaaliterveyden ylläpito

Meiltä löydät valikoiman erilaisia tuotteita avuksi seksuaaliterveytesi ylläpitoon. Kokeile esimerkiksi Gemstone Yoni kiviä, joiden avulla harjoitat lantiopohjanlihaksia. Yoni egg -kiviä käytetään vaginaan asetettuna seksuaalisen nautinnon lisäämiseen, yhteyden luomiseen itsensä kanssa ja naisellisen energian vahvistamiseen.

LIP -brändin hellävaraiset intiimialueiden pesuöljyt ovat 100% luonnollisia ja vegaanisia. Intiimiöljy on terveellinen vaihtoehto saippualle ja sopii käytettäväksi hyvin herkälle intiimialueelle, jota ei tulisi pestä kemikaaleja sisältävillä pesuaineilla.

Suositun Into the Wylde -liukuvoiteen avulla teet yhdynnästä ja seksilelujen käytöstä turvallisempaa ja sujuvampaa.

Kuukautisiin löydät valikoimastamme rahaa ja luontoa säästävät kuukupit sekä ympäristötietoisen naisen ekosertifioidut pikkuhousunsuojat ja tampoonit.

Lue lisää blogista:

Mitä ovat Yoni Egg -kivet ja miten niitä käytetään?

8 vinkkiä kuinka pitää vagina tyytyväisenä

Hemmottele alapäätäsi näillä leluilla

Näytetään tulokset (6 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi