Wiley’s Kalaöljy Orange Burst 250ml

21,10

  • Vastuullinen ja ympäristöystävällinen
  • MCS-sertifioitu
  • Nestemäinen kalaöljy saa makunsa appelsiinista

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Nestemäinen kalaöljy joka saa makunsa luonnollisesta appelsiinista. Wiley’s Finest kalaöljy sisältää runsaasti Omega-3 rasvahappoja. Kalaöljy on valmistettu Alaskanseistä ja sillä on MSC-sertifikaatti.

Nestemäinen kalaöljy.

EFSA:n hyväksymät terveysväitteet kalaöljyn EPA:lle ja DHA:lle

  • Edistää sydämen normaalia toimintaa
  • Edesauttaa aivojen normaalia toimintaa
  • Ylläpitää silmien terveyttä

MSC-sertifioitu ekologisesti kestävä kalaöljyvalmiste. Valmistettu alaskanseitistä.

Wiley’s Finest kalaöljyvalmisteet ovat MSC-sertifioituja, joka on kansainvälinen kestävän kalastuksen sertifikaatti. Kaikki kalaöljyvalmisteet valmistetaan Yhdysvalloissa Alaskan puhtailta vesiltä pyydetystä villinä kasvaneesta alaskanseitistä. Kalaöljy kylmäpuristetaan mahdollisimman nopeasti pyynnistä tuoreuden takaamiseksi. Jokainen valmistuserä lisäksi tutkitaan erikseen, jotta varmistutaan ettei kalaöljy sisällä raskasmetalli- tai muita haitta-ainejäämiä.

Kalaöljytiiviste, maku luonnollisesta appelsiinista, antioksidantti (luonnollisia tokoferoleja (E-vitamiini luonnollisessa muodossa)).

1 tlk (5ml) kerran päivässä aterian yhteydessä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavalioita. Tuote säilytettävä lasten ulottumattomissa ja avaamisen jälkeen jääkaapissa, jossa se säilyy 2kk.

Suositeltava vuorokausiannos 1 tlk (5ml) sisältää keskimäärin: kalaöljytiiviste 4500 mg, omega-3-rasvahappoja 760 mg, josta: EPA (eikosapentaeenihappo) 390 mg, DHA (dokosaheksaeenihappo) 270 mg, muita omega-3-rasvahappoja 100 mg, omega-9 200 mg, omega-7 220 mg, A-vitamiinia 800 µg, astaksantaani 10µg. MSC-sertifioitu ekologisesti kestävä kalavalmiste.
MSC-sertifioitu ekologisesti kestävä kalavalmiste. Alaskanseitistä valmistettu.

Valmistusmaa YhdysvallatYksikköhinta 84.4Paino 0.406kg

Arvioi tuote “Wiley’s Kalaöljy Orange Burst 250ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Wiley's Finest kalaöljyvalmisteet ovat MSC-sertifioituja, joka on kestävän kalastuksen kansainvälisesti tunnustettu tae. Kaikki kalaöljyvalmisteet valmistetaan Yhdysvalloissa Alaskan puhtailta vesiltä pyydetystä villinä kasvaneesta alaskanseitistä. Kalaöljy kylmäpuristetaan mahdollisimman nopeasti pyyntihetkestä tuoreuden takaamiseksi. Jokainen valmistuserä lisäksi tutkitaan kolmannen osapuolen toimesta, jotta raskasmetalli- ja muiden haitta-ainejäämien mahdollisuus voidaan varmuudella poissulkea.

Wiley's Finest on perheyritys, joka on sitoutunut vastuullisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Heidän kalaöljyvalmisteiden koostumukset nojaavat tuoreimpaan tutkimustietoon ja käytetty kalaöljy on aina puhdasta, tuoretta ja korkealaatuista.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Wiley's Kalaöljy Orange Burst 250ml

21,10

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.