Wild Nutrition B Complex Plus 60 Kaps

29,50

  • Food-Grown® menetelmällä valmistettu
  • 100% luonnollinen B-vitamiiniyhdistelmä
  • Vähentämään väsymystä ja uupumusta

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

100% luonnollinen
Cruelty Free
GMO-vapaa
Maidoton

Tuotekuvaus

Huom. valmistus lopetettu. Suosittelemme tilalle Together B-Complexia.

B-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta

Food-Grown® B Complex Plus auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Wild Nutrition B Complex Plus tuo B-ryhmän vitamiinien monipuoliset hyödyt ulottuvillesi

Useimmat B-vitamiinit ovat välttämättömiä ja niitä tulee saada päivittäin joko ruokavaliosta tai lisäravinteena. B-ryhmän vitamiinit ovat vesiliukoisia vitamiineja, ne eivät varastoidu elimistöön, joten niitä tulisi saada säännöllisesti ja jatkuvasti.

B-vitamiinien tarve saattaa nousta jopa monin kertaiseksi esimerkiksi pitkään jatkuneen stressin, yksipuolisen ruokavalion, kovatasoisen urheilun ja laihduttamisen yhteydessä. B Complex yhdistelmä lisäravinne sopii hyvin urheilun tukiravinteeksi, väsymys- ja uupumistiloihin, stressaantuneille ja kiireisille ihmisille.

Runsas alkoholin ja kahvin kulutus, fyysinen ja henkinen rasitus sekä esimerkiksi raskaus saattavat heikentää B-vitamiinien saantia. B-vitamiinien puute saattaa kieliä yksipuolisesta ruokavaliosta. B-vitamiinit auttavat tukemaan hermostoa, immuunijärjestelmää sekä energia-aineenvaihduntaa ja ovat apuna silloin kun elämä tuntuu kuormittavan kehoa ja mieltä.

Lue tuotesarjasta lisää blogista:

Laadulla on väliä – täysin luonnollinen Wild Nutrition-ravintolisäsarja  

Wild Nutrition B Complex Plus -valmisteen pääasialliset hyödyt

  •       Food-Grown® B Complex Plus sisältää: B2-vitamiinia, B3-vitamiinia (niasiinia), B5-vitamiinia (pantoteenihappoa),B6- ja B12- vitamiineja sekä foolihappoa (luonnossa esiintyvässä folaattimuodossa), jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  •       B6- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo auttavat myös tukemaan immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja yhdessä B1-vitamiinin ja niasiinin kanssa auttavat tukemaan normaaleja psykologisia toimintoja.

Huomioi tämä B Complex Plus -valmistetta käyttäessäsi

Tuote soveltuu kasvissyöjille.

100 % kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä.

Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

Wild Nutrition – 100 % luonnolliset ravintolisät

Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia, ravintomuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruoansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia, ruoassa esiintyviä ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown® -menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Tutustu lisää Wild Nutritioniin sosiaalisessa mediassa

Instagram: https://www.instagram.com/wildnutrition_fi/

Facebook: https://www.facebook.com/wildnutritionfinland

Kalsium Lithothamnium-jauheesta (punainen levä), ravinnevahvistetusta hiivasta niasiini, B6-vitamiini, inositoli, PABA, mangaani, koliini, foolihappo, B2-vitamiini, biotiini, koentsyymi Q10, B1- ja B12-vitamiinit, ravinnevahvistetun Lactobacillus bulgaricuksen tuottamana magnesium ja pantoteenihappo, sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini ja sitrusbioflavonoidit, luomu ashwagandha-jauhe, kuumakäsitelty tumma riisijauhe. Kasviskapseli (selluloosa).

2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa.

Lajitellaan lasinkeräykseen.

Ainesosa
Per annos
% VSV*
C-vitamiini/C-vitamin 30 mg 38
B1-vitamiini/B1-vitamin 1,4 mg 127
B2-vitamiini/B2-vitamin 1,6 mg 114
Niasiini/Niacin 18 mg 113
B6-vitamiini/B6-vitamin 10 mg 714
Foolihappo/Folsyra 200 µg 100
B12-vitamiini/B12-vitamin 10 µg 400
Biotiini/Biotin 50 µg 100
Pantoteenihappo/Pantotensyra 10 mg 167
Kalsium/Kalcium 120 mg 15
Mangaani/Mangan 2 mg 100
Koliini/Kolin 10 mg -
Inositoli/Inositol 10 mg -
PABA 10 mg -
Koentsyymi Q10/Koenzym Q10 0,4 mg -
Luomu ashwagandha-jauhe/Ekoashwagandha-pulver 50 mg -

2 KAPS SISÄLTÄÄ/INNEHÅLLER (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV/%)

*%VSV - = ei määritelty

Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikköhinta 0.49Paino 0.202kg

Näitä et ainakaan löydä

gluteenia

GMO-ainesosia

maitoa

synteettisiä ravintoaineita

säilöntäaineita, lisäaineita tai täyteaineita

yleisiä allergeeneja

Arvioi tuote “Wild Nutrition B Complex Plus 60 Kaps” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

B-ryhmän vitamiinit ovat elintärkeitä. Niillä on useita tärkeitä tehtäviä, mm. väsymyksen, uupumuksen ja stressin ehkäisy, hermoston ja immuunijärjestelmän normaalin toiminnan edistäminen, ihon ja hiusten kunnon edistäminen, muistin ja oppimiskyvyn ylläpito. Tämä laadukas B-vitamiiniyhdistelmä imeytyy erinomaisesti ja sen tuntee olossakin.

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Kyllä.

Kyllä. Valmiste sisältää metyloitua folaattia, joka on luonnostaan ​​peräisin elintarviketuotannosta, eikä synteettisesti tuotettua. Tämä tarkoittaa sitä, että se sopii hyvin myös niille, joiden keho ei ehkä pysty geneettisen virheen vuoksi muuttamaan foolihappoa aktiiviseen folaatti muotoon.

Kyllä.

Kyllä. Valmiste sisältää metyloitua B12 -vitamiinia, joka on luonnostaan ​​peräisin elintarviketuotannosta, eikä synteettisesti tuotettua. Tämä tarkoittaa sitä, että se sopii hyvin myös niille, joilla on geneettisiä vaikeuksia metabolisoida B12-vitamiinia ja jotka haluavat edistää terveellisempää metylaatiota.

Kyllä. Tätä valmistetta on myös turvallista käyttää yhdessä Food-Grown® Daily Multi Nutrient Teengirl & Teenboy -ravintolisien kanssa.

Ei, suosittelemme välttämään tätä ravintolisää raskauden aikana, koska se sisältää ashwagandhaa.

Kyllä. Tämä on erinomainen valmiste energiatehokkuuden lisäämiseksi, väsymyksen vähentämiseksi, stressin hillitsemiseksi, synnytyksen jälkeisen paranemisen edistämiseksi ja äitiyteen liittyvien mielialan tai hormonivaihteluiden tukemiseksi. Voit myös käyttää tätä valmistetta Wild Nutrition Food-Grown® Breast-Feeding Complexin ohella.

Kyllä, samaan aikaan voi myös käyttää Food-Grown® Fertility valmisteita.

Kyllä.

Tiesitkö tämän brändistä?

Brittiläinen Wild Nutrition valmistaa aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, ovat ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta.

Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä raakaruokamassassa, jossa ne kasvavat ja sulautuvat erottamattomaksi osaksi ravintoa ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Ravintoaineita ei näin tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Wild Nutriotion -sarjan poikkeuksellisen tehokkaan biohyödynnettävyyden takana on yli 50 itsenäistä tutkimusta. Reilun 30 tuotteen sarjasta löytyy räätälöidyt valmisteet eri sukupuolten ja ikävuosien eriäviin ravintoainetarpeisiin.

Wild Nutrition B Complex Plus 60 Kaps

29,50

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.