Valioravinto Oluthiivahiutaleita 110g

1 arvio Arvioi tuote

6,50

  • Sisältää runsaasti B-vitamiineja ja proteiineja
  • Maku on pehmeä ja paahteisen juustomainen
  • Sopii mausteeksi ja aromivahventeeksi ruuanlaittoon

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Runsaasti B-vitamiineja ja proteiineja.

Oluthiivahiutaleet ovat oiva ravintolisä tiukkaa kasvisruokavaliota noudattaville, urheilijoille ja kuntoilijoille sekä piristystä kaipaaville. Tuote sopii myös koirille. Rikas oluthiiva valmistetaan Saccharomyces cerevisae –hiivasta. Ravintorikkaassa melassiliuoksessa kasvatetun hiivan maku on pehmeä, eikä siinä ole perinteisille oluthiivoille tyypillistä karvautta.

Hiivan hellä kuivaus ja inaktivointi säilyttävät ravintoarvon mahdollisimman rikkaana. Inaktivoitu hiiva ei toimi leivinhiivana eikä aloita käymistä.

Rikas Oluthiiva sisältää erityisen runsaasti luonnollisia B-vitamiineja (B1, B2, B3, B5, B6, B7 ja B12 sekä foolihappo). Se on lisäksi hyvä proteiinien ja hivenaineiden lähde.

Oluthiivahiutaleilla on helppo lisätä B-vitamiinien saantia. Paahteisen juustoisen makuiset hiivahiutaleet sopivat myös mausteeksi ja aromivahventeeksi ruuanlaittoon.

Valioravinto – Ravintolisät ja luontaistuotteet

Oy Valioravinto AB on Suomen johtavia luontaistuotealan yrityksiä: luontaistuotteiden valmistaja, lääketehdas ja tukkukauppa. Vuonna 1960 perustetun yrityksen toiminnassa yhdistyvät 50 vuoden aikana saavutettu vahva osaaminen sekä nykyaikainen tuotekehitys ja teknologia.

Valioravinnon tuotevalikoimaan kuuluu lääkelain alaisia ravintolisiä, kuten esim. yrtti-, vitamiini- ja mineraalivalmisteita, rasvahappotuotteita, luontaiselintarvikkeita ja luontaiskosmetiikkaa. Innovatiiviseen tuotekehitykseen ja syvälliseen tutkimukseen perustuva toiminta luovat pohjan Valioravinnon tuotteiden laadukkuudelle. Tuotevalikoimaa uudistetaan ja kehitetään järjestelmällisellä yhteistyöllä sekä koti- että ulkomaisten yliopistojen, tutkimuslaitosten ja alan johtavien yhteistyöyritysten kanssa.

100 % oluthiivahiutale.

4 g (1 ruokalusikallinen) päivässä.

Nauti hiivahiutaleet sellaisenaan tai viilin, jogurtin, puuron tai esim. salaatin joukkoon ripoteltuna. Sopii myös piristävän smoothien valmistukseen.

Hiivahiutaleet sopivat myös mausteeksi ja arominvahventeeksi keittoihin ja kastikkeisiin. Lisää hiivahiutaleet lämpimiin ruokiin vasta hetkeä ennen ruokailua, jolloin niiden ravintoarvo säilyy parhaiten. Vältä voimakasta kuumennusta.

Ravintosisältö / 100 g:
Energiaa, 390 kcal
Proteiinia, 51 g
Hiilihydraatteja, 37 g
Rasvaa, 4 g
Ravintokuitua, 22 g
B1-vitamiinia, 45 mg
B2-vitamiinia, 18 mg
B3-vitamiinia, 341 mg
B5-vitamiinia, 140 mg
B6-vitamiinia, 34 mg
B7-vitamiinia, 196 mikrog
B12-vitamiinia, 55 mikrog
Foolihappoa, 4400 mikrog
Magnesiumia, 129 mg
Kalsiumia, 93 mg
Sinkkiä, 120 mg
Rautaa, 6 mg


Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena

Yksikköhinta 59.09Paino 0.1213kg

Käytän oluthiivahiutaletta kaikkeen antamaan juustoista makua. Yleensä teen salaatinkastikkeen itse öljystä, viinietikasta, hunajasta, sinapista, yrteistä sekä tästä.

– Heini K.

Arvioi tuote “Valioravinto Oluthiivahiutaleita 110g” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Viimeksi katsomasi tuotteet

Valioravinto Oluthiivahiutaleita 110g

1 arvio Arvioi tuote

6,50

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.