Mushrooms 4 Life Reishi Organic 60 Kaps

1 arvio Arvioi tuote

26,00

  • Luomusertifioitu funktionaalinen sienivalmiste
  • Eniten tutkittu rohdoskasvi
  • Premiumlaatuinen reishijauhe kapselimuodossa

Varasto loppu

100% luonnollinen
Ekosertifioitu
GMO-vapaa
Luomu
Maidoton
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Reishiä eli lakkakääpää on tutkittu tieteellisesti enemmän kuin mitään muuta yksittäistä rohdoskasvia.

Tuotteessa hyödynnetään Duanwood-puiden pinnalla kasvaneen punaisen Reishin itiöemää maksimaalisen tehon saavuttamiseksi. Sisältää vähintään 30% polysakkarideja ja 2% triterpeenejä.

Reishi on yksi kiinalaisen lääketieteen arvostetuimmista yrteistä, joka mainitaan Kiinan ensimmäisessä yli 2000 vuotta sitten kirjoitetussa lääkintäoppaassa. Taolaisuudessa sitä on pidetty kuolemattomuuden sienenä ja tienä valaistumiseen. Myös muualla Aasiassa se on tunnettu pitkän iän salaisuutena.

Lakkakääpä ei ole piristävä tai väsyttävä vaan tasapainottava. Sillä on toisin sanoen adaptogeeninen vaikutus tasapainottaen kehomme toimintoja. Se on siksi erinomainen tuki mm. kiireiseen elämäntyyliin ja stressiin auttaen rentouttamaan mieltä. Lisäksi reishin on osoitettu tukevan immuunipuolustusta.

Yksi henkilökuntamme suosikkituotteista!

Kapselit voidaan avata halutessa ja näin saadaan sisällä oleva sekoitettua esimerkiksi teen sekaan. Reishitee onkin erityisen maistuvaa.

Premiumlaatuinen reishijauhe kapselimuodossa.

Mushrooms4Life tuotteet on kehittänyt arvostettu sieniasiantuntija Martin Powell. Tuotteet ovat erinomaisesti biohyödynnettäviä, ja ne sisältävät maksimaalisen määrän ravinteita.

Sienet ovat kasvaneet optimaalisissa kasvuolosuhteissa, ja niistä on hyödynnetty vain osat, jotka tarjoavat parhaan aktiivisten yhdisteiden kirjon ja tason. Tuotteet sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille.

Luomu reishi, kasviperäinen kapseli (hydroksipropyyli-metyyliselluloosa).

Annostus: 2 kapselia 1-3 kertaa päivässä.

Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Luomu reishi (Ganoderma lucidum) 800 mg

Yksikköhinta 0.43Paino 0.150kg

Näitä et ainakaan löydä

lisäaineita

sideaineita

täyteaineita

Kiva tuote, rentouttaa hyvin, ihana iltasella tai kun tarvii rentoutua.

– Jenna

Arvioi tuote “Mushrooms 4 Life Reishi Organic 60 Kaps” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Mushrooms4Life on erikoistunut luomusertifioituihin 100% luonnollisiin sieniravintolisiin. Mushrooms4Life tuotteet on kehittänyt arvostettu sieniasiantuntija Martin Powell, jotta lääkinnällisten sienten hyvät ominaisuudet tulisivat paremmin jokaisen kuluttajan tietoon. Tuotteet ovat erinomaisesti biohyödynnettäviä, ja ne sisältävät maksimaalisen määrän ravinteita. Jokaisella sienellä on omalaatuiset ravitsemukselliset hyödyt ja vaikutukset ja ne on huolella valittu tarkkojen prosessien kautta. Sienet ovat kasvaneet optimaalisissa kasvuolosuhteissa, ja niistä on hyödynnetty vain osat, jotka tarjoavat parhaan aktiivisten yhdisteiden kirjon ja tason. Tuotteet sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille. Mushrooms4Life -tuotesarjaan kuuluu sieniä kapseleina, jauheina, ja myös herkullisina lattejuomina.

Mushrooms 4 Life Reishi Organic 60 Kaps

1 arvio Arvioi tuote

26,00

Varasto loppu