Aboa Medica Pii-Kalkki-Magnesium +B 180g Jauhe

18,80

  • Monipuolinen kivennäisainevalmiste
  • Tasapainottaa elimistön happamuutta
  • Jauhemuodossa imeytyvyys on tehokasta

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Luonnollinen
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Monipuolinen ravintolisäyhdistelmä vahvistamaan mm. hiuksia ja kynsiä.

Kalsium-Magnesium-pii+B on monipuolinen ravintolisäyhdistelmä, sillä se sisältää kaikkien tunnettujen B-vitamiinien, erityisesti hiuksia ja kynsiä vahvistavaa biotiinin, sekä c-vitamiinin ja piin lisäksi kahdenarvoista kalsiumia ja magnesiumia, jotka ovat juuri sellaisessa muodossa, joita elimistö parhaiten vastaanottaa.

Jauhemuodossa nämä kaikki ravintotekijät yhdessä muodostavat suuren imeytyspinnan, jolloin niiden hyväksikäytettävyys on tehokkaampaa kuin tableteilla.

Nyt voit helposti lisätä sellaisten ruokien ja juomien ravintoarvoa, jotka eivät luonnostaan sisällä kovin paljon paljon päivittäin tarvittavia vesiliukoisia C- ja B-vitamiineja, kalkkia, magensiumia tai piitä.

Aboa Medica seuraa vanhaa kasvilääkintä- ja apteekkiperinnettä, joka viimeistään 1960-luvulle tultaessa oli kadonnut apteekeista. Tämä kasvilääkinnän perinne, josta Turun apteekkimuseo on historiallinen muistutus, on edelleen olemassa. Nykyisin se on tullut osaksi luontaistuotekauppaa. Luontaistuotekaupan historia puolestaan liittyy 1950-luvulta alkaneeseen saksalaiseen reformiliikkeeseen, jonka teemana oli ”takaisin luontoon”. Pääasiallinen kauppa muodostui aluksi terveyttä ylläpitävistä elintarvikkeista, kuten rasvaisesta ja rasvattomasta soijajauhosta, vehnänleseistä, vehnänalkioista, kokojyväviljasta jne.

1980-luvulla alkoi silloisiin terveyskauppoihin ilmaantua luontaiselintarvikkeiden lisäksi erilaisia lääkkeenomaisia valmisteita muodoissa, joita edesmennyt professori Toivo Rautavaara nimitti puristeiksi, koska sanaa ”tabletti” vierastettiin sen patenttilääkkeeseen vittaavan merkityksen vuoksi. Nykyisin tabletit ja kapselit ovat luontaistuotealan arkipäivää, samoin kuin tinktuurat ja ekstraktit.

Kalsiumkarbonaatti, magnesiumkarbonaatti, piidioksidi, askorbiinihappo, niasiini, kalsiumpantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, B12-vitamiinivalmiste, foolihappo, d-biotiini.

2,7g (runsas tl), veteen, appelsiinimehuun tai ruokaan sekoitettuna. Annos voidaan jakaa useisiin pienempiin annoksiin päivän mittaan.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Vaikuttavat aineet 1 tl RDA*
C-vitamiini 80 mg 100%
B1-vitamiini 1,1 mg 100%
B2-vitamiini 1,4 mg 100%
Niasiini 16 mg 100%
Pantoteenihappo 6 mg 100%
B6-vitamiini 1,4 mg 100%
B12-vitamiini 2,5 µg 100%
Foolihappo 200 µg 100%
Biotiini 150 µg 300%
Kalsium 500 mg 62%
Magnesium 300 mg 80%
Piidioksidi 100 mg **

Valmistusmaa SuomiYksikköhinta 104.44Paino 0.2415kg

Arvioi tuote “Aboa Medica Pii-Kalkki-Magnesium +B 180g Jauhe” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Aboa Medica seuraa vanhaa kasvilääkintä- ja apteekkiperinnettä, joka viimeistään 1960-luvulle tultaessa oli kadonnut apteekeista. Tältä pohjalta yritys tarjoaa laadukkaita itsehoitotuotteita hyvinvoinnin tueksi ja terveyden ylläpitoon. Aboa Medica tuo kasveista ja yrteistä tehdyt tuotteet mahdollisimman monen suomalaisen ulottuville ja käytön tutuksi modernille nykyihmiselle.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Aboa Medica Pii-Kalkki-Magnesium +B 180g Jauhe

18,80

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.