Vogel Islandica Menthol Bonbons 75 G Kurkkupastilli

3,95

  • Raikkaan makuinen kurkkupastilli
  • Valistettu luomu raaka-aineista
  • Ei sisällä keinotekoisia lisäaineita

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Luomu
Luonnollinen
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Islanninjäkälää sisältävä pastilli kurkun karheuteen.

Raikkaan makuinen kurkkupastilli joka sisältää islanninjäkälää. Islanninjäkälää on perinteisesti käytetty yskään ja kurkunpään vaivoihin. Pastilleissa ei ole keinotekoisia lisäaineita.

Vogel – Fytoterapeuttiset valmisteet kasvilääkintään

Alfred Vogel (1902 – 1996) oli kasvilääkinnän asiantuntija, lahjakas puhuja, tutkimusmatkailja ja kirjailija. Hän arvosti suuresti luontoa ja tunsi sen parantavat voimat. Alfred Vogelin tietous ja taito ovat yhä perusteena A.Vogel tuotteissa.

A.Vogelin luomuviljelylle ja tuotannolle on ominaista että:

kaikki kasvit viljellään BIO-SUISSEN, sveitsiläisen luomuviljelyä valvovan viranomaisen tiukkoja määräyksiä noudattaen ilman kemiallisia lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita. Kasvit kerätään hellävaraisesti yleensä auringon nousun aikaan, jolloin kasvit sisältävät korkeimmat pitoisuudet vaikuttavia ainesosia. Käyttämällä tuoreita kasveja varmistamme niiden aktiivisten ainesosien parhaan tehon.

Vogel on mukana useissa luontoa säästävissä ja alkuperäisväestön elinoloja edistävissä hankkeissa. A. Vogelin kasvivalmisteet ja luomuelintarvikkeet eivät auta ainoastaan ihmisiä pysymään terveinä, ne auttavat osaltaan myös luontoa säilymään elinvoimaisena ja monimuotoisena.

A. Vogel on valittu Valitut Palat – Reader’s Digestin vuoden 2016 tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi luontaistuotemerkiksi, nyt jo neljännen kerran!

Sokeri, glukoosisiirappi, inverttisokerisiirappi, vesi, islanninjäkäläuute 0,8%, karamellisokerisiirappi, mallasuute, luonnolliset aromit, suola.

Huom! Sisältää gluteenia (mallasuuttesta).

Lisäaineeton

Nauti avuksi kurkun karheuteen.

Ravintosisältö / 100 g
Energiaa, 1422 kJ / 352 kcal
Proteiinia, < 0,1 g
Hiilihydraatteja, 85 g
Rasvaa, < 0,1 g

Valmistusmaa SveitsiYksikköhinta 52.65Paino 0.087kg

Näitä et ainakaan löydä

keinotekoisia maku- tai säilöntäaineita

keinotekoisia väriaineita

Arvioi tuote “Vogel Islandica Menthol Bonbons 75 G Kurkkupastilli” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

A.Vogel tuotteet ovat korkealaatuisia, tutkittuja ravintolisiä ja rohdosvalmisteita. A.Vogel-tuotteet tuotetaan luonnonmukaisesti viljellyistä, puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Raaka-aineet työstetään 24 tunnin sisällä poiminnasta, eikä laadusta tingitä. Kaikki kasvit viljellään BIO-SUISSEN, sveitsiläisen luomuviljelyä valvovan viranomaisen tiukkoja määräyksiä noudattaen ilman kemiallisia lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita. Kasvit kerätään hellävaraisesti yleensä auringon nousun aikaan, jolloin kasvit sisältävät korkeimmat pitoisuudet vaikuttavia ainesosia. Käyttämällä tuoreita kasveja varmistetaan niiden aktiivisten ainesosien paras mahdollinen teho.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Vogel Islandica Menthol Bonbons 75 G Kurkkupastilli

3,95

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.