Maukkaat ja terveelliset luuliemilihapullat

19.12.2022 | PUR toimitus

Reseptivelho, biohakkeri ja äiti-ihminen Yasmin Manelius on taikonut meille herkullisen lihapullareseptin luuliemen kera. Lue lisää luuliemen terveyshyödyistä ja katso resepti alta!

luuliemi reseptit

Luuliemen hyödyt

Luliemellä on moniakin terveyttä edistäviä vaikutuksia. Se sisältää monta eri mineraalia. Luulientä on käytetty terapeuttisesti jo 2500 vuoden takaisessa Kiinassa, jossa sitä hyödynnettiin mm. verisolujen rakennusaineena. Luuliemi sisältää runsaasti suolistolle, nivelille ja luustolle tärkeitä ravintoaineita, kuten aminohappoja, mineraaleja ja kollageenia. Luuliemi on luonnollinen kalsiumin, magnesiumin ja hivenaineiden lähde. Se sisältää myös hyaluronihappoa kimmoisan ihon tueksi, ja glukosamiinia sekä kondroitiinia.

Planet Paleo tuo luuliemen tälle vuosituhannelle ja moderni, luomulaatuinen luuliemijauhe onkin äärimmäisen ravintorikasta ja terveellistä. Brändin luuliemijauheet valmistetaan luomusertifioiduista, ruotsalaisista, vapaana laiduntaneiden lehmien luista.

Planet Paleon Herbal Defence yrttinen luuliemi on super kätevä ja ihana lisä moneen ruokaan. Se sisältää naudan luulientä, luomu timjamia, luomu oreganoa, merisuolaa, luomu inkivääriä, luomusipulijauhetta ja luomu valkosipulijauhetta. Sopii siis maustamaan monenlaiset ruoat.

Luuliemipullien resepti:

Ota jauheliha huoneenlämpöön 30min ennen ruoanlaittoa. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja pyörittele massasta käsin saman kokoisia pullia.

Paista reilussa voissa/gheessä melko kovalla lämmöllä, mutta ei täysillä. Anna pullinen ruskistua rauhassa ja kääntele välillä. Lihapullat ovat valmiit, kun pinta näyttää herkullisen väriseltä ja rapsakalta.

Tarjoile esimerkiksi itsetehtyjen bataattiranskalaisten kera!

luuliemi lihapullat

Lisää luuliemi reseptejä:

Lue tästä lisää luuliemestä: