Kosmetiikkavinkit kesän reissuille

11.6.2018 | PUR toimitus

Kesä on lomailun ja reissaamisen aikaa. Reissun päällä on tärkeää muistaa pitää myös ihosta hyvä huoli. Nappaa kosmetologimme Rosin parhaimmat kosmetiikkavinkit hehkuvan kesäihon hoitoon.

Algamaris aurinkosuoja spray
Suosion saavuttaneet Algamaris luonnolliset aurinkosuojat sopivat koko perheen käyttöön. Spray-versio on koostumukseltaan todella kevyt, jonka ansiosta se levittyy täydellisesti jättämättä iholle valkoista kalvoa. Algamariksen aurinkosuojat hurmaavat käyttäjänsä myös ihanalla kookoksen tuoksulla.

Dr. Bronner’s saippua
MUST HAVE -tuote roadtripille, vaelluksille ja kesän festareille. Dr. Bronner’sin nestemäisiä saippuoita voi käyttää 18 eri tarkoitukseen pyykin pesusta hampaiden pesuun. Samaa tuotetta voi käyttää myös vartalon, käsien ja hiustenpesuun unohtamatta hedelmien ja kasvisten pesua kemiallisista pintakäsittelyaineista. Ainesosaluettelo tuotteessa on yksinkertainen ja sen pystyy ymmärtämään lähes kuka tahansa. Tuote koostuu pääosin ainoastaan puhtaista luomukasviöljyistä ja eteerisistä öljyistä.

Esse Cream Mask kasvonaamio
Auringossa vietetyn päivän jälkeen kasvojen iho voi tuntua kireältä ja kuivalta, ja herkkähipiäiset saattavat tuntea myös kuumotusta poskillaan. Essen Cream Mask kasvonaamio on erinomainen after sun -tuote kasvoille, joka viilentää tehokkaasti ja rauhoittaa punaisemmatkin posket jättäen iholle kosteutetun tunteen.

Florame ruusuvesi
Jos saisin ottaa autiolle saarelle yhden kosmetiikkatuotteen, se olisi ehdottomasti kasvovesi. Ruusun kukkaisvesi on kosmetiikka-arsenaalini luottotuote, joka kosteuttaa ihoa ja tasapainottaa pH:ta puhdistuksen yhteydessä. Kesähelteellä ruusuvesi toimii myös erinomaisena raikastajana rantakassissa ja pitkillä lennoilla ruusuvesi on ihan ehdoton tuote, kun iho alkaa tuntua kireältä ja tukkoiselta ilmastoinnin vaikutuksesta.

Florame Aloe Vera geeli
Rauhoittava aloe vera geeli on erinomainen pienten pinnallisten haavojen ja hiertymien hoitoon sekä auringonpolttaman ihon rauhoittamiseen. Ihanteellinen myös karvanpoiston jälkeen. Täydellinen kesän monitoimituote!