Esittelyssä uuden sukupolven probiootit

16.8.2016 | PUR toimitus

living-nutrition-your-floraPURin valikoimassa puhaltavat jälleen uudet tuulet! Esittelimme aikaisemmin keväällä brittiläisen Living Nutrition fermentoidun ravintolisäsarjan, jonka menestyneimmäksi tuotteeksi nousi suoliston hyvinvointia tukeva Your Flora. Nyt mittavan tutkimus- ja kehittämistyön tuloksena tämä valmiste on laajennettu omaksi tuoteperheekseen, joka sisältää kuusi symbioottista, elävää Your Flora – valmistetta, joista jokaisella on oma, spesifi käyttötarkotuksensa.

Your Flora–tuoteperheen valmisteissa on suuri annos ainutlaatuisesti fermentoitua soijamaitoa. Se on fermentoitu pienissä erissä kuukauden ajan luonnonmukaisella menetelmällä ja sisältää 35 eri mikro-organismia. Jokainen tuote sisältää lisäksi yrtti- tai ruokasekoituksen, joka tehostaa probioottien vaikutusta. Fermentoitu elävä viljelmä mahdollistaa terveiden mikro-organismien synergian niiden luonnollisessa ekosysteemissä. Näin syntyy erinomainen yhdistelmä ravinteita ja muita yhdisteitä, jotka vahvistavat ja tukevat ruoansulatuksen mikroflooraa.

Meillä jokaisella on oma ainutlaatuinen ja dynaaminen ekosysteemi ruoansulatuskanavassamme, joka sisältää valtavasti erilaisia mikro-organismeja. Tämä ekosysteemi vaikuttaa sekä fyysiseen että henkiseen terveyteen ja vastaa myös toimivasta ruoansulatuksesta.

Living Nutrition valmisteet tukevat sekä yksilöllistä flooraa että tasapainoisen ja terveen ekosysteemin moninaisia vaatimuksia. Kefi-soya™ on paljon enemmän kuin kapselillinen bakteereita. Se on elävä ruokamatriisi, joka sisältää runsaasi ravinteita, entsyymejä ja luonnollisesti kehittyneitä mikro-organismeja.

Minkä verran bakteereja oikeasti tarvitaan?

Käsitys, jonka mukaan mitä enemmän bakteereja kapseli sisältää, sitä parempi se on, on vanhentunut. Tosiasiassa kaikki elävät organismit tarvitsevat terveen ympäristön selviytyäkseen ja menestyäkseen. Tiesitkö, että yksi bakteeri voi oikeanlaisessa kasvuympäristössä muuttua yhdessä päivässä jopa 400 triljoonaksi? Bakteereille ja ruoansulatusflooralle lukumääriä huomattavasti tärkeämpää onkin elämää tukeva, ravinteikas kasvuympäristö.

Fermentoitu soijamaito tarjoaa kaikki tärkeimmät rakennuspalikat suoliston ekosysteemin hyvinvoinnille sisältäen varsinaisten mikrobien lisäksi l-glutamiinia, voihappoa, fosfolipidejä, aminohappoja, peptidejä, nukleotidejä, välittäjäaineita, polyfenoleja sekä runsaasti erilaisia vitamiineja ja mineraaleja.

Tutkimukset osoittavat, että fermentoitu soijamaito on itse asiassa yksi parhaista mahdollisista ravinnon lähteistä tukemaan suolistoflooraa. Soija on viime vuosina ollut hieman ristiriitaisessa maineessa, mutta tämä liittyy ennen kaikkea soijan nykyisiin prosessointi- ja käyttötapoihin. Soijan fermentoidut muodot kuten miso, tempeh ja natto ovat erittäin ravintorikkaita ja hyödyllisiä suoliston toiminnalle.

living-nutrition-your-flora

Your Flora tuoteperheen koostumukset

Your Flora-symbioottien laajennetussa tuoteperheessä huolella valitut luomuyrtit ja täysravinto vahvistavat Kefi-soya™n terveysvaikutuksia ja tarjoavat lisätukea ruoansulatukselle.

  • Your Flora Family (Kefi-soya™ + luomu banaani ja baobab) – Suunniteltu koko perheen suolistoflooran hyvinvoinnin tukemiseen
  • Your Flora Cool Mint (Kefi-soya™ + luomu piparminttu ja sitruunamelissa) – Suunniteltu herkälle suolistolle
  • Your Flora Gold Spice (Kefi-soya™ + luomu inkivääri ja kurkuma) – Suunniteltu ruoansulatuskanavan tulehdustiloihin
  • Your Flora Regenesis (Kefi-soya™ + luomu artisokka ja sikuri) – Suunniteltu käytettäväksi antibioottien tai tulehdusten jälkeen
  • Your Flora Terrain (Kefi-soya™ + luomu punajalavan kuori ja aloe vera) – Suunniteltu suoliston/vatsan pinnan ongelmiin (vatsahaava yms.) sekä liikahappohin
  • Your Flora Tranquil (Kefi-soya™ + luomu fenkoli ja kamomilla) – Suunniteltu ilmavaivoihin ja turvotukseen

Tuotteisiin ei lisätä missään tuotantovaiheessa apuaineita, sidosaineita, lisäaineita tai muita keinotekoisia ainesosia tai kemikaaleja. Ne ovat luontaisesti gluteenittomia ja maidottomia sekä soveltuvat kasvissyöjille, vegaaneille ja paleo-ruokavaliota noudattaville.