Esittelyssä luonnonkosmetiikan kevään uutuudet

12.4.2020 | PUR toimitus

Luonnonkosmetiikan tarjontamme on entistä ehompi, kun kevät on tuonut tullessaan kolme upeaa tulokasta kosmetiikkavalikoimaan! Meille on tärkeää, että voimme tarjota laadukkaita ja tehokkaita luonnollisia ihonhoitotuotteita eri ihotyypeille ja tarpeisiin. Nämä kriteerit yhdistävät nyt parrasvaloissa paistattelevia uutuuksiamme, jotka valitsimme tarkoin täydentämään valikoimaamme.

Novexpert – tehoa ja teknisyyttä

Kaipaatko kosmetiikkatuotteiltasi täyttä tehoa ja teknistä otetta? Hinta-laatu suhteeltaan erinomainen Novexpert on varmasti makuusi!

Novexpert on ikääntyvään ihoon erikoistuneiden ammattilaisten ja tutkijoiden perustama ranskalainen ihonhoitosarja. Tuotteissa korostuvat aktiiviaineiden korkeat pitoisuudet ja ne ovat tutkitusti tehokkaita, ilman kompromisseja. Säilöntäaineettomat, hypoallergeeniset ja ilman eteerisiä öljyjä valmistetut tuotteet soveltuvat myös herkälle iholle. Valikoimassamme on Novexpertilta kolme hoitolinjaa:

C-vitamiini-linja – Suunnattu sekaiholle, kirkastaa ja tasoittaa ihoa.
Magnesium-linja – Vahvistava linja herkälle iholle sekä iho-ongelmille, kuten POC, rosacea, atopia ja akne.
Hyaluronihappo-linja – Suunnattu kuivalle ja ikääntyvälle iholle, lisää kimmoisuutta ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Tuotetärppi: C-vitamiiniseerumi

Onko tässä luonnonkosmetiikan tehokkain C-vitamiiniseerumi? Ihoa heleyttävän ja uudistavan Novexpertin Booster with Vitamin C -seerumin vitamiinipitoisuus on jopa 25%. Seerumi on saanut kiitosta myös erinomaisesta imeytyvyydestään ja toden teolla kirkastavasta vaikutuksesta.

Huhtikuun tarjous: Ostaessasi minkä tahansa Novexpertin tuotteen, saat 2 x 10ml näytettä kaupan päälle.

Bybi Beauty – leikkisää ja innovatiivista ihonhoitoa

Brittiläisen Bybi Beautyn suloiset pakkaukset kätkevät sisälleen vain ihoa ravitsevia luonnollisia ainesosia. Kaikki tuotteet ovat myös vegaanisia.

Läpinäkyvyys on Bybille tärkeää – jokaisella on oikeus tietää, mitä iholleen levittää. Sarja pyrkii innovatiivisuuteen, mikä näkyy niin tuotekehityksessä, kiinnostavissa raaka-aineissa kuin alati kehittyvissä ekologisissa pakkausmateriaaleissa.

Tuotetärppi: Buriti Booster

Bybin boostereista on tullut ilmiö ja tehopakkaukset niistä kaikki ansaitsisivat kunniamaininnan. Antioksidanttipitoinen ja kirkastava Buriti Booster on loistotuote kevääseen sekä saapuvaan kesään, sillä Buriti-puun hedelmästä saatava öljy auttaa ennaltaehkäisemään pigmenttihäiriöitä sekä suojaamaan ihoa ympäristön stressitekijöiltä.

Whamisa – fermentoidun kosmetiikan edelläkävijä

Suureen suosioon ampaissut korealaisen K-Beauty-kosmetiikan tähti Whamisa on saavuttanut suorastaan kulttiaseman. Luomulaatuiset tehoainesosat, ihonhoitotuotteiden kerrostaminen ja kosteuttu korealainen lasi-iho ihastuttavat – monen suusta onkin kuullut, että Whamisan riveistä on löytynyt useampikin luottotuote, joiden käytön myötä ihon kunto on huomattavasti parantunut.

Olemme liputtaneet jo kauan fermentoinnin hyötyjä, niin suolistoa hellivien hapatettujen ruokien kuin fermentoitujen ravintolisienkin puolesta. Myös kosmetiikassa fermentointitekniikka tehostaa tuotteiden vaikutusta. Whamisan tuotteiden teho onkin peräisin nimenomaan fermentoinnista, jonka seurauksena mm. aktiiviaineiden vaikutus tehostuu ja iho kykenee hyödyntämään ne paremmin.

Whamisan tuotteet eivät sisällä turhia täyteaineita ja täysin vedetön koostumus tekee tuotteista erinomaisen riittoisia. Vesi on korvattu esimerkiksi kosteuttavalla aloe veralla.

Tuotetärppi: Water Cream -emulsiovoide

Syväkosteuttava ja sutjakkaasti imeytyvä Water Cream -emulsiovoide sopii kaikille ihotyypeille. Voiteen avainainesosa on runsaasti aminohappoja ja vitamiineja sisältävä nattokumi, joka on peräisin fermentoiduista soijapavuista. Tätä rakastaa eritoten janoinen, pintakuiva iho!