BYBI Beauty on moderni ja ylellinen luonnonkosmetiikkasarja. Englantilaisen sarjan kaikki tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia ja vegaanisia. Bybin tuotteet ovat valmistettu aktiivisista sekä korkealaatuisista ainesosista kuten pähkinöistä, kukista, kasveista ja siemenistä jotka ruokkivat ihoa ja hiuksia. BYBI tarjoaa läpinäkyvää ja korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa, joka todella toimii. Tuotteita, jotka ovat valmistettu aktiivisista kasviraaka-aineista ja ylellisistä, harvinaisemmista raaka-aineista, jotka hellivät ihoa. Luonnon omia tehokkaita ennenaikaista ikääntymistä estäviä, superkosteuttavia ja erityisen ravitsevia raaka-aineita. Tuotteita, jotka ovat parempia ihollesi, kehollesi ja ympäristöllesi. Sarjan toisena kantavana ajatuksena on innovatiivisuus: luonnollinen ei aina tarkoita vaatimatonta. Tuotteet ovat kauniita ja ylellisiä, mutta pröystäilemättömiä ja edullisia.

Brittiläiset kauneusbloggaajat Elsie ja Dominika perustivat BYBI Beautyn, sillä he halusivat tuoda markkinoille luonnonkosmetiikkasarjan, jollaista ei ole vielä nähty. Naisten kehittämä ja ylläpitämä Clean Beauty Collection on suurin luonnonkosmetiikkaan keskittynyt sivusto Englannissa, ja naisilta ilmestyi myös aiheeseen liittyvä kirja tammikuussa 2017. Helmikuussa 2017 lanseerattiin BYBI Beauty, jonka tuotteet ovat vegaanisia ja 100% luonnollisia.

BYBI Beauty on lyhenne sanoista By Beauty Insiders. Luonnonkosmetiikan pioneerit Elsie ja Dominika haluavat tuotteiden olevan laadukkaita ja täynnä ravinnerikkaita, hyvää tekeviä ja yllättäviäkin raaka-aineita. BYBI Beautyn tuotteet ovat parempi valinta sekä iholle että ympäristölle.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.