Bybi Buriti Booster 15ml

17,90

  • 100% luonnollisia raaka-aineita
  • Antioksidanttinen seerumi suojaa saasteilta
  • Sopii kaikille ihotyypeille

Varasto loppu

100% luonnollinen
Cruelty Free
Luomu
Vegaaninen

Tuotekuvaus

100% kylmäpuristettu Buritiöljy on suojaava ja kirkastava öljyseerumi. Boosteri on suunniteltu käytettäväksi osana päivittäistä ihonhoitorutiinia.

Buritin antioksidanttinen ominaisuus suojaa ihoa ympäristön aiheuttamilta stessitekijöiltä, kuten saasteelta ja UV-säteilyltä. Se on täydellinen kaikille, jotka käyttävät esimerkiksi paljon julkisen liikenteen kulkuvälineitä, ja haluavat olla varmoja, että iho on varmasti suojattuna. Tuloksena kirkas, vahva ja terve iho. Sopii kaikille ihotyypeille, sekä samealle eloa kaipaavalle iholle.

Buritiöljy on puristettu Buritipuun hedelmistä, ja tämä amazonin palmu tunnetaan “Elämän puuna”. Sen erittäin ravinteikas hedelmä sisältää runsaasti A- ja E-vitamiineja, jotka tukevat terveen ihon toimintoja. Buriti on rikkain luonnollinen beetakaroteenin lähde, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja auttaa suojaamaan ihoa ympäristön aiheuttamilta stressitekijöiltä, kuten saasteilta ja UV-säteilyltä.

Boosteri on suunniteltu tehostamaan ihonhoitorutiiniasi ja sopii hyvin käytettäväksi yhdessä muiden ihonhoitotuotteidesi kanssa. Lisää pari tippaa Boosteria seerumin, voiteen tai balmin joukkoon ja levitä kasvoille sekä kaulalle. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää Boosteria suoraan ihollesi seerumin tapaan. Käytä aamuisin ennen kuin ihosi altistuu saasteille, ankaralle säälle ja UV-säteilylle.

Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil

Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikköhinta 1193Paino 0.06kg

Näitä et ainakaan löydä

alkoholia

eläinperäisiä raaka-aineita

eteerisiä öljyjä

ftalaatteja tai muita hormonihäiriköitä

Parabeeneja

petrokemian sivutuotteita

ympäristöön liukenemattomia silikoneja

Arvioi tuote “Bybi Buriti Booster 15ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Buriti booster ei tuoksu juuri miltään, joten sopii tuoksuherkällekin. Suojaa ihoa saasteilta, joten hyvä tuote esimerkiksi niille, jotka liikkuu paljon keskustassa.

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

BYBI Beauty on moderni ja ylellinen luonnonkosmetiikkasarja. Englantilaisen sarjan kaikki tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia ja vegaanisia. Bybin tuotteet ovat valmistettu aktiivisista sekä korkealaatuisista ainesosista kuten pähkinöistä, kukista, kasveista ja siemenistä jotka ruokkivat ihoa ja hiuksia. BYBI tarjoaa läpinäkyvää ja korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa, joka todella toimii. Tuotteita, jotka ovat valmistettu aktiivisista kasviraaka-aineista ja ylellisistä, harvinaisemmista raaka-aineista, jotka hellivät ihoa. Luonnon omia tehokkaita ennenaikaista ikääntymistä estäviä, superkosteuttavia ja erityisen ravitsevia raaka-aineita. Tuotteita, jotka ovat parempia ihollesi, kehollesi ja ympäristöllesi. Sarjan toisena kantavana ajatuksena on innovatiivisuus: luonnollinen ei aina tarkoita vaatimatonta. Tuotteet ovat kauniita ja ylellisiä, mutta pröystäilemättömiä ja edullisia.

Bybi Buriti Booster 15ml

17,90

Varasto loppu