5 tapaa, joilla voit aloittaa paremman vuoden 2022

28.12.2021 | Laura Eskola

Hektinen, haastava ja välillä jopa hieman pelottava vuosi 2021 alkaa vihdoin olla takana. Toiveikkaana uskomme, että vuosi 2022 kohtelee meitä hieman hellemmin ja kauniimmin. Numerologiassa numero 2 liittyy rakkauteen, harmoniaan ja tasapainoon. Vuosi 2022 tuonee siis mukanaan paljon rauhaa, kiitollisuutta, rakkautta ja onnea.

Uusi vuosi – uudet tavoitteet

Uudenvuodenlupaukset tekevät usein elämästä vähän karumpaa; lupaan herkutella vähemmän, lupaan lenkkeillä päivittäin, lupaan siivota viikottain. Mitäpä jos tänä vuonna et tekisikään epärealistisia ja tylsiä uudenvuodenlupauksia, jotka useimmiten unohtuvat jo tammikuun loppuun mennessä, vaan keskittyisitkin haaveilemaan, manifestoimaan ja tavoittelemaan parempaa, tasapainosta elämää? Vuoden 2022 tavoitteet voivat olla asioita, jotka tekevät arjestasi asteen miellyttävämpää. Lupaa itsellesi, että nautiskelet useammin laadukasta raakasuklaata. Lupaa katsella mahdollisimman monta auringonlaskua ja lupaa rentoutua niin usein kuin kehosi sitä vaatii. Alla muutama muu vinkki, joiden avulla voit tehdä seuraavasta vuodesta hieman paremman.

uuden vuoden tavoitteet
 1. Manifestoi unelmasi toteen

  Jos olet perehtynyt vetovoiman lakiin, tiedät että vedät puoleesi juuri sitä mitä ajattelet. Jos ajatuksesi ovat kaikki synkkiä, se näkyy elämässäsi. Jos haluat saada elämääsi tiettyjä asioita vuonna 2022, kirjoita ne nyt ylös. Katso luetteloasi joka aamu ja kuvittele, että nämä asiat ovat jo tapahtuneet. Vetovoiman laki ei ole taikuutta; sinun on silti ryhdyttävä aktiivisiin toimiin toteuttaaksesi unelmasi, mutta saatat houkutella mahdollisuuksia todennäköisemmin, kun todella uskot niihin. Kokeile myös affirmaatioiden voimaa.

  Lue myös: Unelmat todeksi manifestoinnin avulla!

 2. Aloita uusi rituaali

  Rituaalin ei tarvitse olla monimutkainen tai kovin ihmeellinen. Valitse jotain, joka toimii sinulle ja joka voi auttaa pitämään jalat maassa, jos elämä alkaa heitellä. Rituaalit voivat olla niinkin yksinkertaisia ​​kuin aamun kahvikupillisen yhteydessä tehty kiitollisuusharjoitus tai venyttely työpäivän aikana. Rituaalit on helppo omaksua esimerkiksi kiitollisuuspäiväkirjan tai Productivity Plannerin avulla.

 3. Vähennä painolastia

  KonMarita vaatekaappisi, siivoa kosmetiikkalaatikoista vanhat meikit pois ja vähennä keittiötarvikkeiden määrää. Etelä-Afrikassa ja Italiassa uuden vuoden traditioon kuuluu turhien tavaroiden ikkunasta heittäminen. Emme suosittele tätä taktiikkaa, vaan ehdotamme että varaat kirpputoripöydän tai lahjoitat ylimääräiset tavarat ja vaatteet hyväntekeväisyyteen. Kun olet siivonnut kotisi, sytyvä valkoinen kynttilä. Tämä on vuosisatoja vanha perinne, joka poistaa negatiivista energiaa ja viimeistelee puhdistusprosessin.

 4. Kevennä myös mielen taakat

  Tee sama siivousprojekti myös henkiselle kuormalle. Listaa paperille ranskalaisin viivoin asiat, jotka eivät enää vuonna 2022 palvele sinua. Sen jälkeen silppua paperi tai jos olet dramaattisella tuulella, voit polttaa paperin. Näin alitajuntasi saa viestin, että vanhasta on aika luopua. Kun annat jotain pois, saat yleensä tilalle jotain parempaa. Hanki vielä puhdistava kristallisetti, jonka avulla poistat kodistasi kaiken negatiivisen, mikä painaa sinua emotionaalisesti, ja tee tilaa uudelle, positiiviselle energialle.

 5. Puhdista kehosi

  Kun olet siivonnut kotisi ja mielesi, on aika puhdistaa myös keho vuoden 2021 haasteista. Rentouttava kylpyhetki on loistava ja helppo tapa tehdä kehonpuhdistus. Himalajan suolaa sisältävä Per Purr kylpysuola poistaa kehosta hellävaraisesti sinne kertyneitä kuona-aineita ja myrkkyjä. Katso täältä vinkkejä onnistuneeseen detoxiin tai paastoon.

 

PURin väki kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa lempeää uutta vuotta 2022