Essential Ayurveda panostaa raaka-aineiden eettiseen hankintaan. Mahdollisuuksien mukaan raaka-aineet hankitaan paikallisilta maanviljelijöiltä ja yrttejä hankitaan yhä enemmän luomuviljelystä. Essential Ayurveda käyttää luomulaatuista guarkumia terveellisenä ja luonnollisena sidosaineena tablettien muodostamiseen. Tableteissa ovat mukana vain puhtaat yrtit - ei täyteaineita tai päällysteitä.

Essential Ayurveda sai alkunsa vuosituhannen alussa, kun ayurvedaharjoittajat Laura ja Andrew Shakeshaft matkustivat Intiassa ja heidän silmänsä aukesivat paikalliselle lääkintäperinteelle ja he pääsivät itse kokemaan luonnon ja luontaislääkinnän parantamisvoimat. Niin alkoi heidän taipaleensa ayurvedisten tuotteiden parissa, tavoitteenaan saada talteen luonnon uskomaton parannuskyky.

Lähes parikymmentä vuotta myöhemmin Essential Aurveda jatkaa valikoimansa kehittämistä – kiteyttäen parhaat menetelmät vuosituhansia vanhoista perinteistä ja yhdistäen ne tämän päivän tietämykseen ja tuotekehitysmenetelmiin.

”Olemme tarkkoja prosessin joka vaiheessa – etsien parhaimman laatuiset yrtit ympäri maailmaa ja valiten laadukkaimmat valmistusmenetelmät – jotta voimme varmistaa että saadessasi käteesi tuotteemme, ne ovat tuoreita ja täynnä elinvoimaa. Pienerävalmistus antaa meille mahdollisuuden korjata sato ja valmistaa tuotteet tiettyinä vuoden aikoina, sadon ollessa parhaimmillaan.”

Laura ja Andrew käyttävät tuotteitaan päivittäin vastaanotollaan ja yhä useammat ayurvedaharjoittajat ja -käyttäjät ympäri Eurooppaa ovat siirtyneet laadukkaisiin Essential Ayurveda-tuotteisiin.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.