Puhdistamo OptiMSM + C Lime 200g

19,95

  • Vahvistaa niveliä, hiuksia, kynsiä ja ihon kuntoa
  • Edistää aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän toimintaa
  • Tukee kollageenin tuotantoa kehossa

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Puhdistamon OptiMSM+C Lime on tasapainoinen yhdistelmä MSM-jauhetta, molybdeenia ja PureWay-C®:tä. Tuote palkittiin vuoden urheiluvalmisteena vuonna 2015.

MSM eli ”metyylisulfonyylimetaani” on luonnossa esiintyvä rikkiyhdiste, jota yleisemmin kutsutaan myös orgaaniseksi rikiksi. Tässä tuotteessa käytetyn MSM:n valmistaa yhdysvaltalainen Bergstrom Nutrition, joka tunnetaan maailmalla laadun puolesta alansa parhaana. Molybdeeni on alkuaine, joka on välttämätön kehon rikkiaineenvaihdunnalle.

C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon, luuston, verisuonten ja rustojen normaalia toimintaa varten sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

100 % Metyylisulfonyylimetaani (OptiMSM®), happamuudensäätöaine (omenahappo), C-vitamiini (PureWay-C™), luontainen aromi, molybdeeni

Suositeltu vuorokausiannos:
0,5 tl – 1,5 tl (2 g – 6 g)

Kehoa puhdistavien tuotteiden käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Keskustelethan tuotteen käytön aloittamisesta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. MSM saattaa parantaa joidenkin lääkeaineiden imeytymistä. Mikäli sinulla on lääkitys, keskustele käytöstä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ainesosa
Per annos
% VSV*
Metyylisulfonyylimetaani 2-6 g
C-vitamiini 82-250 mg 100-300
Molybdeeni 93-280 µg

Päiväannos 2-6 g sisältää

(% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*

Yksikkö kgYksikköhinta 99,75Paino 0.220kg

Arvioi tuote “Puhdistamo OptiMSM + C Lime 200g” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfoodbrändi ja tuotteet tunnettaan intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisesta erittäin korkealaatuisiin ruokatuotteisiin. Yritys tuo maahan maailman ravintorikkaimpia ruokia niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta ja lisäksi hyödyntää kotimaamme luonnonrikkauksia ja -antimia. Puhdistamossa panostetaan tunnollisesti yrityksen arvojen toteutumiseen; tuotteiden laadun ja alkuperän varmistamiseen. Yrityksen toiminnan tavoitteena on, että Puhdistamon nimi ja logo viestii asiakkaille laatutakuusta. Kaikki Puhdistamon tuotteet ovat gluteenittomia, maidottomia ja GMO-vapaita.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Puhdistamo OptiMSM + C Lime 200g

19,95

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.