Patch Laastari Natural 25 Kpl

7,50

  • Muovittomat ja biohajoavat laastarit
  • Valmistettu ekologisesta bambusta
  • Vegaaninen, hengittävä ja ihoa hoitava

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

100% luonnollinen
Biohajoava
Cruelty Free
Luomu
Vegaaninen

Tuotekuvaus

PATCH natural laastari -pakkaus sisältää 25 laastareita.

PATCHin muovittomat laastarit ovat biohajoavia ja ne on valmistettu sertifioidusta 100% orgaanisesta bambusta. Laastareissa on hypoallergeeninen liima (hypoallergenic pressure sensitive adhesive PSA), joka ei ärsytä ihoa. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, muovia, silikonia tai lateksia. Hengittävä, pehmeä ja luonnonmukainen laastari hoitaa rikkoutunutta ihoa hellävaraisesti. PATCH-laastarit ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä.

PATCHin muovittomat laastarit, joka on kokonaisuudessaan biohajoava.

Materiaali: 100% sertifioitu orgaaninen bambu

Paino 0.05kg

Arvioi tuote “Patch Laastari Natural 25 Kpl” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Markkinoiden ainoat biohajoavat laastarit! Suosittelen jokaiseen lapsiperheeseen, joissa haavereita sattuu ja tapahtuu. Onneksi nämä käyvät myös aikuisille. Ja herkkäihoisille!

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

PATCH käyttää erityistä liima-ainetta (PSA), joka on valmistettu mineraalien yhdistelmästä. Nanoteknologiaprosessin avulla se saadaan tarttumaan ihoon (kuten pienet imukupit) hellävaraisesti aiheuttamatta ihoreaktioita. Täydellinen laastari herkälle ihotyypille.

PATCH on luonnollinen apu pienien ihovauroiden korjaamiseen, koska se on hengittävä suoja, joka pitää epäpuhtaudet poissa haavasta, mutta antaa sen kuitenkin hengittää, mikä voi auttaa vähentämään infektioita. Bambukuidun tiedetään olevan luonnostaan ​​antibakteerinen, mikä voi myös auttaa haavan hoidossa.

Tiesitkö tämän brändistä?

Patchin muovittomilla laastareilla otat askeleen muovittomampaan arkeen. Laastarit eivät ärsytä ihoa sillä niissä on hypoallergeeninen liima (hypoallergenic pressure sensitive adhesive PSA), ne sopivat siis herkemmällekin iholle. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, muovia, silikonia tai lateksia. Hengittävä, pehmeä ja luonnonmukainen laastari hoitaa rikkoutunutta ihoa hellävaraisesti. PATCH-laastarit ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä. PATCH laastareita on saatavana neljää erilaista: kookosöljy, aloe vera, aktiivihiili ja natural. Laastarin sisältämät luonnonmukaiset ainesosat hoitavat niin pieniä haavoja kuin hyttysenpistoksia ja pieniä palovammojakin.

Pakkaus sisältää 25 laastaria. Myös kaikki pakkausmateriaalit ovat kompostoituvia.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Patch Laastari Natural 25 Kpl

7,50

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.