Living Nutrition Fermentoitu Maarianohdake (Milk Thistle) 60 Kaps

29,95

  • Fermentoinnilla aktivoitu ja luomusertifioitu
  • Ruoansulatuksen toimintoja tukeva yrtti
  • Maksan hyvintointiin ja puhdistamiseen

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

100% luonnollinen
Ekosertifioitu
GMO-vapaa
Luomu
Maidoton
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Living Nutritionin Maarianohdake on kehon ruoansulatuksen toimintoja tukeva yrtti ja maksan ylin ystävä.

Luomulaatuinen Fermentoitu Maarianohdake auttaa suojaamaan kehoa modernin elämäntavan tuottamalta liialliselta kuormitukselta. Fermentoitu Maarianohdake on ihanteellinen myös sellaisiin ajanjaksoihin, kun ruokaa ja juomaa on nautittu hetkellisesti yli tarpeen.

Living Nutritionin ainutlaatuinen kefiiri-kombucha-fermentointi huolellisesti taltioi maarianohdakkeen kaikki arvokkaat mikroravinteet, entsyymit ja flavonoidit ja muokkaa ne kehon bioaktiiviseen, helposti hyödynnettävään muotoon. Lopputuote on elävä, synergisesti toimivien mikroravinteiden yhdistelmä, joka auttaa kohtaamaan modernin elämäntavan tuomat haasteet. Sisältää mm. silymariinia, jonka suojaavia ominaisuuksia on tutkittu paljon.

Kansanlääkinnässä maarianohdakkeen siemeniä on käytetty maksavaivoihin jo yli 2000 vuoden ajan. Sitä on käytetty usean vuosikymmenen ajan tukihoitona kroonisissa maksan tulehduksissa ja maksakirroosissa. Sitä käytetään maksan suojelemiseksi vaurioittavilta aineilta kuten lääkkeet, alkoholi, torjunta-aineet, kemikaalit ja ympäristömyrkyt. Luonnonlääketieteessä maarianohdaketta on käytetty maksan toimintojen tukemiseen ja puhdistamiseen.

 

Living Nutrition on pieni brittiläinen yhtiö, joka on tunnettu erittäin korkealaatuisista fermentoiduista ravintolisistään. Yritys pyrkii tuotteissaan todelliseen täydellisyyteen ilman minkäänlaisia kompromissejä. Samalla yritys huomioi kuitenkin eettiset seikat ja valvoo tarkasti hiilijalanjälkeään niin valmistuksen kuin kuljetuksenkin osalta. Yritys on myös mukana lukuisissa hyväntekeväisyyshankkeissa.

Fermentoitu luomu maarianohdakkeen siemen (Silybum marianum) 600mg. Kapseli fermentoitu luomu tapioka (kasviskapseli).

Annostus: 1 kapseli kahdesti päivässä aterian yhteydessä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä lasten ulottumattomissa, kuivassa sekä viileässä.

Ei sisällä vehnää, gluteenia tai maitoa. Soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille.

2 kapselia sisältää:

Fermentoitu luomu maarianohdakkeen siemen (Silybum marianum) 600mg.

Kapseli: fermentoitu luomu tapioka.

Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikkö pcsYksikköhinta 0.49Paino 0.135kg

Näitä et ainakaan löydä

eläinperäisiä ainesosia

gluteenia

GMO-ainesosia

lisäaineita

maitoa

sidosaineita

synteettisiä ravintoaineita

säilöntäaineita

täyteaineita

vehnää

Arvioi tuote “Living Nutrition Fermentoitu Maarianohdake (Milk Thistle) 60 Kaps” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Maarianohdakekuuri kannattaa syödä pari kolme kertaa vuodessa maksan puhdistamiseksi. Suosittelen erityisesti niille, jotka joutuvat käyttämään paljon lääkkeitä tai muuta maksaa kuormittavaa.

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Living Nutrition on pieni britannialainen yritys, joka uudistaa käsityksemme ravintolisistä. Sen sijaan, että tavoitteena olisi tiivistää mahdollisimman paljon yhtä ravintoainetta kapseliin (jolloin jotain olennaista jää aina pois), Living Nutrition hyödyntää ikivanhaa hapatus- eli fermentointimenetelmää aktivoidakseen ruoan sisältämät ravinteet hyvin imeytyvään ja tehokkaaseen muotoon.

Fermentointi tuottaa samalla laajan kirjon uusia terveydelle hyödyllisiä yhdisteitä, bakteereita, hiivoja ja entsyymejä ja siksi hapatetun ravinnon syöminen tarjoaa lukuisia hyötyjä. Vain paras on Living Nutritionin perustajalle ja tuotteiden kehittäjälle, Graham Botfieldille, kyllin hyvää. Siksi sarjan tuotteet ovat aina käsityönä fermentoitua 100% luomutäysravintoa, 100% muovittomissa pakkauksissa.

Valitse Your Flora -symbiootit ja maitohappobakteerit suoliston hyvinvointiin, adaptogeenivalmisteet parempaan arkeen, nootropiinit aivoterveyden tueksi, sienivalmisteet hyvinvoinnin tueksi ja muut valmisteet täsmätuotteiksi muihin terveyden tavoitteisiisi.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Living Nutrition Fermentoitu Maarianohdake (Milk Thistle) 60 Kaps

29,95

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.