Biomed Iocidin+ Plus 60 Kaps

39,90

  • Oliivinlehtiuutteen, greippiöljyn ja oreganoöljyn vahva vaikutus
  • Edistää kehon puolustuskykyä
  • Vatsan epätasapainotilojen hoitoon

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Luonnollinen
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Biomed Iocidin+ vahvaan immuunipuolustukseen! Monikäyttöisessä Iocidin+ -kapselissa yhdistyy kolmen luonnontuotteen, oliivinlehtiuutteen, greippiöljyn ja oreganoöljyn vahva vaikutus, jolla pyritään parantamaan kehon puolustuskykyä vuodenaikojen vaihtuessa, ulkomaan matkojen aikana, sopimattoman ruokavalion aiheuttamissa vatsan epätasapainotiloissa jne.

Oliivinlehtiuute
Seuraaville oliivinlehtiuutetta koskeville terveysväittämille ollaan hakemassa hyväksyntää EFSAsta (Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto), käsittely on vielä kesken.
– Luonnollinen antioksidantti
– Suojaa soluja hapettumisstressiltä
– Ylläpitää normaalia verenpainetta

Greippiöljy
Greippiöljyn vaikutus mm. suoliston hyvinvointiin on tunnettu jo yli 30 vuotta. Aasiassa uutetta on käytetty jo vuosisatoja.
Greippiöljyuutteella pyritään ylläpitämään kehon puolustuskykyä vuodenaikojen vaihtuessa, ulkomaan matkojen aikana sekä sopimattoman ruokavalion aiheuttamissa vatsan epätasapainotiloissa.
Greippiöljy on puristettu siemenöljystä, hedelmän kuoresta sekä hedelmälihasta.
Seuraaville greipinsiemenöljyä koskeville terveysväittämille ollaan hakemassa hyväksyntää EFSAsta (Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto), käsittely on vielä kesken.
– Tehokas suoliston puhdistaja.
– Hyödyllinen vaikutus immuniteetin ylläpitämisessä.

Oreganoöljy
Seuraaville oreganoöljyä koskeville terveysväittämille ollaan hakemassa hyväksyntää EFSAsta (Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto), käsittely on vielä kesken.
– Edistää elimistön fyysistä hyvinvointia
– Tukee ruuansulatuksen tervettä toimintaa
– Edistää fyysistä hyvinvointia
– Tukee vatsan toimintaa
– Säännölliseen vatsan toimintaan
– Tukee/edistää toimivaa ruuansulatusta
– Vatsan ja suoliston terveydelle

Oliivinlehden kuivauute 37 %, oligosakkaridit 29 %, hydroksipropyylimetyyliselluloosa 16 %, greippiöljy 12 %, oreganoöljy 2,4 %, vesi 1,5 %, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat (kasviperäinen)). Vaikuttavat aineet: Oliivinlehti, 600 mg, Greippiöljy, 50 mg, Oreganoöljy, 10 mg

Aluksi 2 kapselia 3 kertaa päivässä kunnes oireet helpottavat. Jatkossa yksi kapseli päivässä immuunipuolustuksen tueksi.

Suoliston hyvinvointiin 3×2 kapselia päivässä kahden viikon ajan, jonka jälkeen 2 kapselia päivässä. Jatkossa yksi kapseli päivässä

Virtsateiden hyvinvointiin, Iocidin plus- akuutit vaivat: 2 kapselia 3 kertaa päivässä. Ennaltaehkäisevästi 1 kapseli päivässä.

Ei suositella henkilölle, joilla on akuutti gastriitti tai haavainen paksunsuolen tulehdus. Alle 6-vuotiaille vain lääkärin ohjeen mukaan.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ravintoaineet / kapseli
Oliivinlehti, 600 mg
Greippiöljy, 50 mg
Oreganoöljy, 10 mg

Valmistusmaa SuomiYksikköhinta 0.71Paino 0.132kg

Arvioi tuote “Biomed Iocidin+ Plus 60 Kaps” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Oliivinlehtiuute, greippiöljy ja oreganoöljy käyvät yhdessä tehokkaasti haitallisten mikrobien kimppuun. Vahvista immuunipuolustustasi, vältä flunssat ja edistä myös suoliston ja virtsateiden hyvinvointia Iocidin avulla.

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Suomalainen Biomed on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä.
Biomed tunnetaan laadukkaista, tehokkaista ja yksilöllisistä tuotteista. Terapeuttiset tipat ovat hyvinimeytyviä ja allergikoille sopivia.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Biomed Iocidin+ Plus 60 Kaps

39,90

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.