Hyvinvoinnin keulakasvot: Katja Kokon 5 kosmetiikkasuosikkia

21.9.2016 | PUR toimitus

katja-kokkoHyvinvoinnin keulakasvot -juttusarja saa jatkoa ja tällä kertaa ääneen pääsee luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kosmetologi, meikkaaja ja joogaohjaaja Katja Kokko. Katja on työskennellyt kauneuden parissa yli 15 vuotta ja kirjoittanut myös ihonhoidon käsikirjan Aidosti kaunis, joka tarjoaa ohjeita aidosti kauniiseen ja hyvinvoivaan ihoon. Nyt tämä kauneuden ammattilainen paljastaa meille 5 kosmetiikkatuotetta, joita hän juuri tällä hetkellä rakastaa aivan erityisen paljon!

Kahina Brightening Serum

“Ihanan kosteuttava ja rauhoittava seerumi, joka kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä sekä sisältää runsaasti antioksidantteja. Kesän jälkeen täydellinen tuote aurinkovaurioiden korjaamiseen.”

Esse Repair Oil

“Ilman kasvoöljyä en voisi elää, sillä laadukkaat luomuviljellyt kasviöljyt ovat ihonhoidon kulmakivi ja tarjoavat iholle runsaasti tärkeitä ravintoaineita. Essen Repair Oil on laadukkailen kasviöljyjen tehococktail, jotka auttavat vahvistamaan ihon omaa suojaa, ylläpitävät ihon kosteustasapainoa sekä siloittavat ryppyjä. Syksyn tullen iho kaipaa suojaa, kun ilmaston aiheuttamat olosuhteet muuttuvat taas haastavammiksi. Repair Oil on täydellinen tuote siihen.”

Esse Cocoa Exfoliator

“Ihoni on niin hyvässä kunnossa, että käytän nykyään mietoa hedelmähappojakuorintaa vain kerran kuukaudessa. Viikottaiseen syväpuhdistukseen sekä kuolleiden ihosolujen poistamiseen käytän Essen suklaakuorintaa, joka on lempeän tehokas ja syötävän herkullisen tuoksuinen. Rakastan myös sen lämmittävää tunnetta iholla.”

Esse Cream Mask

“Kosteuttavat ja voidemaiset naamiot eivät juurikaan kuuluneet ennen ihonhoitorepertuaariini. Mutta niin vain ihon kunto muuttuu ajan kuluessa ja puhdistavien naamioiden sijasta ihoni rakastaa voidemaisia kosteusnaamioita, erityisesti tätä Essen naamiota, joka ei tuki helposti tukkeutuvaa ihoani. Tämä naamio tulee olemaan vakkarituotteeni läpi syksyn ja talven, kun kosteudenhaihtuminen iholta lisääntyy taas kuivan ja kylmän ilman vuoksi.”

Kahina Essaouira vartaloseerumi

“Vartaloöljy, joka on koostumukseltaan kuin juoksevaa samettia. Tuoksu on aivan huumaava! Tätä sivellessä vartalon iholle tulee tehneeksi mielikuvitusmatkan mystiseen Marokkoon ja ihosta tulee silkkisen pehmeä.”