PURin hyvinvointikonsultaatiot etävastaanotolla

25.3.2021 | Laura Eskola

PURin terveyspalvelut etänä

Oletko jo kokeillut uutta palveluamme, etäkonsultaatiota? Uuden verkkokaupan myötä myös palvelumme uudistuivat tälle vuosikymmennelle. Tällä hetkellä elämme etätöiden, etäjumppien ja etähalauksien aikaa. Luonnollisesti myös terveys- ja hyvinvointipalvelut onnistuu nyt etänä.

Veloitukseton videokonsultaatio kestää 10 minuuttia, eikä sisällä ostovelvoitetta. Mikä parasta, voit tehdä sen mukavasti kotisohvalla löhöten! Me emme välitä, vaikka et olisi pessyt hiuksiasi tai olisit hillunut samoissa verkkareissa jo viikon päivät (kukapa meistä ei olisi?).

Miksi valita videokonsultaatio tavallisen puhelun sijaan?

Videon välityksellä vuorovaikutus on aina ihmisläheisempää ja lämmintä. Jokainen meistä kaivannee edes jonkinlaista ihmiskontaktia näinä aikoina, ja etäkonsultaatio on suunniteltu vastaamaan asiointia myymälässä.
Kosmetologin etävastaanotolla videolla on tietysti vielä tärkeämpi rooli iho-ongelmien ratkaisun kannalta.

Homeopatiaa, ravintoterapiaa ja kauneuspalveluita etänä

Palveluvalikoimamme sisältää laajasti erilaisia työkaluja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyden ylläpitoon. Konsultaatiossa katsotaan juuri sinulle sopiva ratkaisu terveytesi tueksi.

PURin homeopatia etäpalvelut

Homeopaattimme Filippa on tavattavissa sekä myymälässä, että etävastaanotolla. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus homeopaattina PURin tiimissä. Homeopatian lisäksi Filippa osaa neuvoa fytoterapian, ravintolisien, kukkaterapian ja solusuolojen valinnassa ja käytössä. Varaa aika Filippalle tästä.

Daniela on homeopaatti ja ravintoneuvoja, jonka konsultaatioon pääsee etänä. Hän on erikoistunut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen ravinnon, elintapojen ja stressinhallinnan avulla. Daniela on kiinnostunut erityisesti naisten hormonaalisesta tasapainosta ja on erikoistunut auttamaan naisia voimaan paremmin luonnonmukaisin keinoin, myös homeopatian ja luontaistuoteneuvonnan avulla. Varaa aika Danielalle tästä.

Tiimimme kosmetologi Laura on erikoistunut ratkaisemaan asiakkaiden iho-ongelmia pidemmän kaavan kautta. Hän pyrkii selvittämään, mistä ongelmat johtuvat, ennen kuin niitä aletaan korjaamaan. Usein ihonhoito alkaa sisältä päin; ruokavalion ja ravintolisien merkitys on suuri. Jos kamppailet iho-ongelmien kanssa, tai et tiedä mikä tuote sopii sinun ihollesi, varaa aika Lauran kosmetiikka tuoteneuvontaan tästä.

Annamari on ravintovalmentaja ja ravintoterapeutti, jonka lähestymistapa on holistinen, eli kokonaisvaltainen. Hän tukee hyvinvointia oikeanlaisen liikunnan, riittävän unen ja stressinhallinan kautta. Erityisesti hedelmällisyyteen, erilaisiin hormonaalisiin epätasapainotiloihin, kuukautiskierron häiriöihin ja PMS-oireisiin erikoistunut Annamari ottaa vastaan etänä. Ajanvaraus ei ole tällä hetkellä käytössä.

Muut palvelumme

Voit myös kysyä mieltäsi askarruttavia asioita kyselylomakkeen kautta.

PUR Myymälä

Saat edelleen myös asiantuntevaa palvelua ja neuvontaa Kampin kivijalkamyymälässämme, jossa sinua palvelevat aurinkoinen myymälävastaava Veronika, sekä kolmatta vuosikymmentä PURissa homeopaattina toiminut Camilla, jonka osaamiseen kuuluu myös ayurveda, ravintolisät, ravitsemus, fytoterapia ja solusuolat. Intialaisesta kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta kiinnostunut Sari neuvoo sinua ayurvedisten tuotteiden valinnassa.

Myymälämme on toistaiseksi auki poikkeusaukioloajoin, katsothan ajankohtaiset aukioloajat nettisivuiltamme.