Tutustu PUR Hyvinvointikaupan henkilökuntaan

22.8.2023 | PUR toimitus

Jos olet asioinut myymälässämme, tunnistat varmasti muutaman näistä taitavista tekijöistämme. Tässä jutussa pääset tutustumaan heihin lisää ja lukemaan mitä hyvinvointi heille merkitsee.

Tutustu ihanaan henkilökuntaamme

Toimitusjohtaja Anu Pekkonen

Tausta
Kiinnostuin yrteistä ja muista luonnontuotteista jo lapsena. Ennen tuloani PURiin ehdinntoimia 10 vuotta kehitysyhteistyötehtävissä.

Parasta työssä
Mahdollisuus tehdä sitä mitä rakastan, asiakaskohtaamiset ja huipputyypit työkavereina, joita ilman PURia ei olisi.

Parasta vapaa-ajalla
Luonnossa liikkuminen ja (avanto- ja avovesi-) uinti.

Tärkein oivallus
Ajatuksissa ja sanoissa on paljon voimaa. Kun haluan jotain tapahtuvan, toistan sitä itselleni ääneen. Olen myös oppinut luottamaan vahvemmin omaan intuitioon.

Mikä saa sukkasi pyörimään?
Positiivinen asiakaspalaute, etenkin sellainen joka kertoo että olemme onnistuneet auttamaan. Ihmisten tukeminen heidän terveysmatkallaan luonnollisesti ja eettisesti on syy miksi olemme olemassa.

Missä PUR on seuraavan 10 vuoden päästä?
Toivottavasti olemme edelleen auttamassa ihmisiä löytämään parempia valintoja terveyden ja hyvinvoinnin tueksi. En haaveile PURin laajentumisesta valtakunnalliseksi ketjuksi vaan että saamme keskittyä laatuun ja hyvään palveluun.

Luottotuotetteesi, jotka ottaisit mukaan autiolle saarelle?
Manuka-hunaja! Tätähän voi käyttää aivan kaikkeen, kasvoille naamiona, ulkoisiin haavereihin ja sisäisesti moneen vaivaan. Myös lapset tykkäävät ja meillä kuluukin varsinkin tähän vuodenaikaan monta purkkia Manukaa kotona.⁠

pur onerva

Perustaja Onerva Pekkonen

Tausta
Proviisori ja diplomihomeopaatti, Circlum Farmasian perustaja ja toimitusjohtaja vuoteen 2017 asti. Luontaistuotekauppiaiden Liiton puheenjohtaja vuodesta 2017.

Tärkein oivallus uralta
Ennen töihin ryhtymistä visioi mielessäsi lopputulos ja pidä se koko ajan kirkkaana mielessäsi. Usko itseesi!

Mieleenpainuvin muisto uralta
Rakkaimpien muistojen joukkoon kuuluu ne, joissa ihmiset antavat palautetta parantumisestaan homeopatian avulla. Sellaisia on lukuisia, raskautumisesta tulehduskierteen katkaisemiseen ja tapaturman jälkeiseen paranemiseen.

Parasta vapaa-ajalla
Synnyinseudun Punkaharjun kesäpaikka, erityisesti lukuhetket laiturinnokassa.

Energisyyteni salaisuus
Joku synnynnäinen asia se taitaa olla. Ideoita putkahtaa päähän ja ne on pakko päästä toteuttamaan. Päivittäinen liikunta ja vitamiinicocktail pitävät myös vireänä.

Myymälävastaava Veronika

Myymälän valikoimasta ja viihtyvyydestä vastaa aina aurinkoinen Veronika, jolta ei päättäväisen luonteensa vuoksi koskaan lopu ideat kesken suurien haasteidenkaan edessä. Veronika löytää markkinoiden kiinnostavimmat uutuudet sekä tehokkaimmat rohdokset uskomattomalla vainullaan ja tarkkuudella, joka suodattaa vain laadukkaimmat tuotteet hyllyymme.

Miten päädyit PURiin töihin?⁠
PURiin tutustuin kun toimitusjohtaja Anu otti yhteyttä ja halusi tilata minulta myyntiin valmistamiani saippuoita. Kerran tuotteita toimittaessani totesin Anulle, että tämähän olisi ihan minulle sopiva työpaikka! Ja täällä olen sitten ollut vuodesta 2014 asti.⁠

Ravintolisät, joita ilman et voisi enää elää?⁠
Kun aloitin työt PURissa, vedin aluksi ravintolisäöverit koska halusin kokeilla kaikkia heti. Nykyään minulla on keittiön pöydällä 3-5 purkkia, kun yksi loppuu otan jonkun toisen tilalle. Käytän näitä kuuriluontoisesti. Wild Nutrition Magnesium ja Mushrooms4Life Cordyceps löytyvät pöydältä useimmin.⁠

Parasta työssäsi?⁠
Ehdottomasti parasta on olla päivittäin tekemisissä ihanien työkavereiden ja mukavien asiakkaiden kanssa. PURissa arvomaailmat kohtaavat. Työnkuvani monipuolisuus tuo myös paljon mielekkäitä haasteita arkeen, eikä arki kaupalla ole koskaan tylsää.

pur kauppa filippa

Homeopaatti Filippa

Homeopaattiamme Filippaa on aina kiinnostanut kaikki kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävät ajattelumallit, hoitomuodot ja tuotteet. Vuosien saatossa Filippa on oppinut kuuntelemaan herkällä korvalla asiakasta löytääkseen korkeatasoisesta tuotevalikoimastamme tilannetta parhaiten tukevat valmisteet.⁠

Kuinka kauan olet työskennellyt PURissa?
Jo kolmatta vuosikymmentä. Aloitin 1999 PURin edeltäjässä Circlum Farmasiassa.

Miten rentoudut vapaa-ajallasi?
Parhaiten rentoudun luonnossa, purjehtien, sienestäen tai nuotioon tuijottaen. Myös ruoanlaiton parissa voin rentoutua.⁠

Mitä hyvinvointi merkitsee sinulle?
Hyvinvointi merkitsee minulle tasapainoa eri elämän osa-alueilla ja myönteistä suhtautumista sekä itseen että ympäristöön.⁠

Suosikkituotteesi PURin valikoimassa?
The Five Minute Journal ja Mono Naturoils Chakraöljyt.

PS. Filippalle voit varata konsultaatioajan tästä.

PUR laura eskola

Markkinointipäällikkö & kosmetologi Laura

Leikkisästi “terveyshörhöksi” itseään tituleeraava Laura on kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista niin ravinnon, ihonhoidon kuin liikunnankin osalta.

Oman terveytesi kulmakivet?⁠
Terveellinen ravinto, liikunta ja ulkoilu, luonnossa oleilu aina kun mahdollista, puhdas luonnonkosmetiikka, rentoutuminen, mindfulness sekä kiitollisuus. Ja kourallinen ravintolisiä päivässä!⁠

Suurin oivalluksesi terveyden tueksi?
Mielellä on valtavan suuri yhteys terveyteen. Kun opettelin suhtautumaan elämään positiivisemmin ja olemaan kiitollinen pienistäkin asioista, elämänlaatuni parani merkittävästi. Älä aliarvioi ajatustesi voimaa!⁠

Miksi viihdyt PURissa?
Käytän itse vain luonnollisia, puhtaita ja ekologisia tuotteita niin kehooni kuin ihoonikin, siksi pystyn seisomaan PURin tuotevalikoiman takana täysin. Enkä voisi toivoa parempia työkavereita; ilmapiiri on aina lämmin, olemme kuin yhtä suurta perhettä.⁠

pur kauppa camilla

Homeopaatti Camilla

Camilla on ollut alalla 2000-luvun alusta alkaen ja on edelleen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja siitä, miten sitä voidaan edistää. Myös Camilla on palvellut PURin asiakkaita suurella sydämellä jo kolmatta vuosikymmentä.

Mikä on vahvuutesi työssäsi?
Monen vuoden kokemus ja jatkuva kouluttautuminen on mahdollistanut sen, että osaamiseni on erittäin laajaa ja monipuolista, näen sen vahvuutenani. Yritän aina löytää asiakkaalle yksilöllisesti parhaat ratkaisut hyvinvoinnin tueksi.

Mikä sai sinut alunperin kiinnostumaan luonnollisesta hyvinvoinnista?
Minua on nuoresta asti kiinnostanut luontaiset hoitomuodot, luonnon kunnioittaminen ja ekologiset tuotteet. Siksi päädyin aikoinaan opiskelemaan homeopatiaa, ayurvedaa ja fytoterapiaa.

Mikä motivoi sinua työssäsi?
On palkitsevaa ja motivoivaa saada auttaa ihmisiä tarjoamalle heille laadukkaita tuotteita joihin itsekin luotan. Ihanat, luotettavat ja samoja arvoja jakavat työkaverit ovat myös tosi tärkeitä.