Weleda Bronchialbalsam Öljy 20ml

13,20

  • Helpotusta hengitystie oireisiin
  • Sisältää kahdeksaa erilaista eteeristä öljyä
  • Luonnolliset raaka-aineet

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Ulkoiseen käyttöön hengityksen helpottamiseksi hengitysteiden infektioissa.

Eteerisiä öljyjä sisältävää Bronchialbalsamia levitetään rintaan ja yläselkään hengityksen helpottamiseksi hengitysteiden infektioissa.

Weleda – Itsehoitotuotteet luonnosta

Itsehoidon merkitys on Weledalle keskeistä. Itsestään huolehtiminen on usein helppoa eikä vaadi kummoisiakaan keinoja. Weleda haluaa tuotteillaan tukea ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä. Weledan itsehoitohoitoon suunnatut tuotteet tuovat luonnon omaa voimaa terveyttä ylläpitämään. Tuotteet kannustavat käyttäjää ottamaan vastuun terveydestään, ja niillä on sairauksia ennaltaehkäisevä luonne. Hellävaraisessa, tarkoin valvotussa valmistusprosessissa käytetään biodynaamisesti viljeltyjä lääkekasveja, luonnollisia kasvimaailman eteerisiä öljyjä ja muita puhtaita luonnosta peräisin olevia raaka-aineita.

Eukalyptusöljy, fenkoliöljy, kuusenneulasöljy, piparminttuöljy, rosmariiniöljy, salviaöljy, katajamarjaöljy, maapähkinäöljy, labdanum uute.

Ulkoiseen käyttöön.

Valmistusmaa SaksaYksikköhinta 659Paino 0.0647kg

Arvioi tuote “Weleda Bronchialbalsam Öljy 20ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Weledan tuotteet perustuvat kokonaisvaltaiseen näkemykseen ihmisen ja luonnon välisestä vuorovaikutuksesta. Ne kannustavat käyttäjää ottamaan vastuun terveydestään, ja niillä on sairauksia ennaltaehkäisevä luonne. Hellävaraisessa, tarkoin valvotussa valmistusprosessissa käytetään biodynaamisesti viljeltyjä lääkekasveja, luonnollisia kasvimaailman eteerisiä öljyjä ja muita puhtaita luonnosta peräisin olevia raaka-aineita.

Weledan tuotteista löydät myös erinomaisia itsehoitotuotteita. Weledan valmistamat voiteet sisältävät biodynaamisesti viljeltyjä kasveja ja niiden uutoksia. Raaka-aineet kasvatetaan luontoa ja elämää kunnioittaen, jolloin saadaan myös paras terapeuttinen vaikutus itse lääkekasviin.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Weleda Bronchialbalsam Öljy 20ml

13,20

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.