Elixir Yrttihiivavalmiste 100 tabl.

16,60

  • Superfoodien edelläkävijä
  • Luonnollinen vastustuskykyä parantava valmiste
  • Helposti nautittava tabletti

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Vegaaninen

Tuotekuvaus

Luonnonmukainen, elimistöä vahvistava valmiste!

Strath Elixir on täysin luonnonmukainen, elimistöä vahvistava valmiste ja sen sisältämät ravinteet ovat tehokkaasti imeytyvässä muodossa vahvistaen ja tasapainottaen kehoasi kun olet väsynyt, stressaantunut ja kaipaat jaksamista arkeen. Strath sopii koko perheelle, urheilijoille, opiskelijoille, toipilaille – kaikille, jotka tarvitsevat hieman lisää virkeyttä elämään.

* parantaa vastustuskykyä
* torjuu flunssaa
* kohottaa suorituskykyä (fyysinen ja psyykkinen suorituskyky, väsymys jne.)
* parantaa lasten keskittymiskykyä (ADHD)
* vahvistaa ja kohentaa veriarvoja raskauden aikana
* lisää ikääntyvien vireyttä

Alfred Vogel (1902 – 1996) oli kasvilääkinnän asiantuntija, lahjakas puhuja, tutkimusmatkailja ja kirjailija. Hän arvosti suuresti luontoa ja tunsi sen parantavat voimat. Alfred Vogelin tietous ja taito ovat yhä perusteena A.Vogel tuotteissa.

A.Vogelin luomuviljelylle ja tuotannolle on ominaista että:

kaikki kasvit viljellään BIO-SUISSEN, sveitsiläisen luomuviljelyä valvovan viranomaisen tiukkoja määräyksiä noudattaen ilman kemiallisia lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita. Kasvit kerätään hellävaraisesti yleensä auringon nousun aikaan, jolloin kasvit sisältävät korkeimmat pitoisuudet vaikuttavia ainesosia. Käyttämällä tuoreita kasveja varmistamme niiden aktiivisten ainesosien parhaan tehon.

Vogel on mukana useissa luontoa säästävissä ja alkuperäisväestön elinoloja edistävissä hankkeissa. A. Vogelin kasvivalmisteet ja luomuelintarvikkeet eivät auta ainoastaan ihmisiä pysymään terveinä, ne auttavat osaltaan myös luontoa säilymään elinvoimaisena ja monimuotoisena.

A. Vogel on valittu Valitut Palat – Reader’s Digestin vuoden 2016 tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi luontaistuotemerkiksi, nyt jo neljännen kerran!

Yrttihiivaplasmolysaattia 89%, maissitärkkelystä, täyteainetta (mikrokiteinen selluloosa, pektiini), paakkuntumisenestoainetta (piidioksidi).

Laktoositon

Koko perheelle sopiva ja pitkäaikaiseen käyttöön soveltuva valmiste, jossa ei ole yliannostuksen vaaraa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Valmistusmaa SveitsiYksikköhinta 0.1Paino 0.08kg

Arvioi tuote “Elixir Yrttihiivavalmiste 100 tabl.” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Luonnonmukainen, elimistöä vahvistava Strath yrttihiivavalmiste on superfoodien edelläkävijä jo vuodesta 1961. Strathin sisältämät ravinteet vahvistavat ja tasapainottavat kehoasi kun olet väsynyt, stressaantunut ja kaipaat jaksamista arkeen. Strath sopii koko perheelle, raskaana oleville ja imettäville naisille, urheilijoille, opiskelijoille, vanhuksille - kaikille, jotka tarvitsevat hieman lisää virkeyttä elämään. Strath yrttihiivavalmiste sisältää 61 erilaista ravintoainetta hyvin imeytyvässä muodossa. Sopii koko perheelle, lisäaineeton.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Elixir Yrttihiivavalmiste 100 tabl.

16,60

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.