Cosmoveda Musta Suola 100g

3,90

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

  Luomu
  Maidoton
  Vegaaninen

  Tuotekuvaus

  Viimeistelee ruoanlaittosi antaen tärkeitä kivennäisaineita ja tuoden eksoottisen aromaattista vivahdusta ruokiin.

  Ayurvedinen Musta Suola antaa täydellisen ja herkullisen sekä eksoottisen vivahduksen ruoanlaittoon. Sillä on vahva, aromaattinen maku ja se viimeistelee upeasti esimerkiksi aasialaistyyppiset ruoat.

  Vuorisuolan kiteet jauhetaan niin, että monet arvokkaat ainesosat säilyvät. Sitten se kuumennetaan yhdessä arvokkaiden ayurvedisten hedelmien amlan ja haritakin kanssa useiden tuntien ajan raskaissa saviruukkuissa. Hedelmien arvokkaat ainesosat yhdistyvät suolan kanssa muodostaen rikkipitoisia kiteitä. Suola on luonnollista ja sisältää monia tärkeitä kivennäisaineita.

  Ayurvedinen musta suola

  Laktoositon

  Ayurveda Musta Suola sopii maustamaan keittoja, kasvisruoat, kastikkeet ja salaatit. Käytä sitä lisäksi säännöllisesti ruokasuolana ja lisää vasta keittämisen jälkeen, jotta ainesosat säilyvät.

  Valmistusmaa IntiaYksikköhinta 39Paino 0.15kg

  Arvioi tuote “Cosmoveda Musta Suola 100g” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Tiesitkö tämän brändistä?

  Cosmovedan valikoima pursuaa loistavia perinteikkäitä ayurveda-tuotteita, kuten gheetä ja erilaisia teelaatuja eri kehotyypeille. Ne ovat ekologisia ja tuotantoketjussa noudatetaan Reilun Kaupan edellyttämiä säännöksiä.


  Cosmovedan teetuotteet valmistetaan muinaisen veda-perinteen mukaan Intiassa. Siellä ayurveda on ikivanhaa viisautta luonnosta ja terveellisestä elämäntavasta. Tavoitteena on tuoda onnea, terveyttä ja pitkä sekä harmoninen elämä jokaiselle yksilölle.

  Cosmoveda Musta Suola 100g

  3,90

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.