Colonic Plus Mikrobiomi 80kaps

19,95

  • Sisältää butyraattia eli voihappoa
  • Limakalvojen ja ihon hyvinvoinnille
  • B2-vitamiinia mikrobiomin vahvistamiseen

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Maidoton

Tuotekuvaus

Tributyriini-B2-vitamiinikapselit limakalvojen ja ihon hyvinvoinnille

Colonic Plus Mikrobiomi sisältää patentoitua ButyOil® tributyriiniä ja B2-vitamiinia mikrobiomin vahvistamisen tueksi.

Eri mikrobien muodostamaa kokonaisuutta kutsutaan mikrobiomiksi ja jokaisessa kehon osassa, mm. ruoansulatuskanavassa, hengityselimissä ja ihossa on oma yksilöllinen mikrobiominsa. Colonic Plus® Mikrobiomi -ravintolisä sisältää patentoitua ButyOil® butyraattia triglyseridimuodossa (tributyriini) ja B2-vitamiinia mikrobiomin vahvistamisen tueksi, limakalvojen ja ihon hyvinvoinnille sekä suojaamaan soluja hapetusstressiltä.

Mitä on butyraatti?

Lääkäri Ville Pöntysen Terveyssummitin haastattelusta tuttu voihappo limakalvojen, ihon ja suoliston hyvinvoinnille.

Butyraatti eli voihappo on lyhytketjuinen rasvahappo, joka on suolistobakteerien aineenvaihduntatuote. Paksusuolen bakteerit valmistavat butyraattia kuiduista ja resistentistä tärkkelyksestä eli hiilihydraatista, jota ruoansulatusentsyymit eivät pysty pilkkomaan ja joka toimii samankaltaisesti kuin vesiliukoiset kuidut. ButyOil® tributyriini on enteropäällystetty ja luonnollinen butyraatin lähde, joka pilkkoutuu vasta ohut- ja paksusuolessa.

B2-vitamiini eli riboflaviini edistää limakalvojen ja ihon pysymistä normaalina sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. B2-vitamiini auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Butyraatin monipuoliset vaikutukset

Butyraatti on tärkeä energianlähde suoliston soluille ja se edistää suojaavan liman tuotantoa, mikä estää haitallisten molekyylien pääsyn verenkiertoon. Lisäksi butyraatti voi toimia signaalimolekyylinä, aktivoimalla solujen toimintaa.

Suoliston epätasapaino, dysbioosi, voi vaikuttaa hermoston toimintaan. Butyraatin ja kuidun saannin sekä hermoston suojaamisen välillä on yhteys, mikä voi säädellä hermoston toimintaa, unenlaatua ja mielialaa.

Butyraatti liittyy myös rasva- ja energiaineenvaihduntaan. Se voi vähentää näläntunnetta ja insuliiniresistenssiä, sekä vaikuttaa sydän- ja verisuoniterveyteen. Lisääntynyt butyraatin määrä suolistossa on yhdistetty normaaliin verenpaineeseen.

ButyOil ® tributyriinivalmiste (auringonkukkaöljy, rasvahappojen mono- ja diglyseridit, butyraatti triglyseridimuodossa, banaaniaromi), Kasviperäinen kapselinkuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Riboflaviini

Laktoositon, gluteeniton ja vegaaninen

3 kapselia päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Herkkävatsaisille suositellaan aloitusannosta 1 kapseli päivässä. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville eikä verenohennuslääkityksen kanssa.

Ainesosa
Per annos
% VSV*
ButyOil-tributyriinivalmistetta 1000 mg
- jossa tributyriinia 300 mg
B2-vitamiinia 1,4 mg
Yksikkö pcsYksikköhinta 0,24

Näitä et ainakaan löydä

gluteenia

laktoosia

maitoa

Arvioi tuote “Colonic Plus Mikrobiomi 80kaps” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Viimeksi katsomasi tuotteet

Colonic Plus Mikrobiomi 80kaps

19,95

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.