Bach Rescue Cream 30g

12,90

  • Ihoa rauhoittava voide
  • Ärtyneelle, kuivalle ja herkälle iholle
  • Sisältää vain luonnollisia ainesosia

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Rauhoittavaa luonnonmukaista voidetta ärtyneelle, kuivalle ja herkälle iholle.

Voide sisältää Rescue yhdistelmäuutteet sekä Bach Kukkauute Crab Applen. Rescue Cream on tehokas kosteuttaja sisältäen vain luonnollisia ainesosia, jotka rauhoittavat stressin ja jokapäiväisen elämän haasteiden rasittamaa kuivaa, herkkää tai ärtynyttä ihoa.

Aqua, Glyceryl stearate + PEG-100 stearate, Prunus armeniaca kernel oil, Theobroba cacao butter, Glycerin, Cetearyl Alcohol + PEG-20 stearate, Cetearyl Alcohol, Cetyl palmitate, Caprylyl caprylate, Phenoxyethanol, Glyceryl caprylate, Benzyl alcohol, Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum, Malus pumila.

Ei sisällä parabeeneja eikä hajusteita. Tuotetta ei ole testattu eläinkokein.

Levitä tehokasta apua kuivalle iholle.

Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikköhinta 394.29Paino 0.044kg

Arvioi tuote “Bach Rescue Cream 30g” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Tri Bach löysi 38 uutetta, joista jokainen on tarkoitettu tiettyyn erityiseen tunnetilaan tai mielentilaan. Bach kehitti myös viiden uutteen yhdistelmän, jota hän kutsui Rescue Remedyksi (suom. Aputipat) ja joka on suunniteltu vaikeita ja vaativia tilanteita varten. Nämä kukkauutteet, kuten muutkin luonnollisen lääketieteen muodot, perustuvat siihen, että ne hoitavat itse yksilöä, eivät sairautta tai niiden oireita. Ne työskentelevät erityisesti kyseisen henkilön tunnepuolen kanssa.

Uutteiden nauttimisen teho ei perustu negatiivisten asenteiden tukahduttamiseen, vaan niiden muuntamiseen positiivisiksi, jolloin kiihotetaan yksilön omaa mahdollisuutta parantaa itsensä ja vapauttaa fyysinen järjestelmä toimimaan täysin sairautta ja stressiä vastaan. Ihmisten ei tarvitse olla fyysisesti sairaita hyötyäkseen uutteista. Monet meistä käyvät läpi vaikeita väsymyksen aikoja, jolloin negatiivisuus hiipii sisään; näinä aikoina uutteet ovat korvaamattomia, koska ne palauttavat tasapainon ennen fyysisten oireiden ilmenemistä.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Bach Rescue Cream 30g

12,90

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.