AYA&IDA Eväsrasia Soft Rose 1000ml

44,90

  • Ekologinen, metallinen eväsrasia
  • 100% tiivis lounasboxi pitää ruokasi tuoreena pitkään
  • Väri hempeä vaaleanpunainen

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Ekologinen metallinen eväsrasia

AYA&IDA Eväsrasia on valmistettu 100 % 1. luokan elintarviketeräksestä. Lounasboxi sopii täydellisesti laukkuun ja tien päälle. Pieni ilmaventtiili ja silikonilenkki varmistavat, että se on 100% tiivis ja pitää ruokasi tuoreena ja kylmänä tai kuumana pidempään. Kun haluat avata rasian, avaa pieni ilmaventtiili ja kansi aukeaa vaivatta.

Termosmukeista ja pulloista tutut AYA&IDA värit löytyvät lounasrasian ilmaventtiilistä, lenkistä ja kannen tiivisteestä. Väri antaa klassisen ilmeen minimalistiselle teräkselle. Tämän eväsrasian väri on hempeä vaaleanpunainen.

Koko:

  • Tilavuus 1000 ml
  • Korkeus 6 cm
  • Pituus 20 cm
  • Leveys 14 cm
  • Paino 414 g

Jokainen AYA&IDA tuote on laboratoriosertifioitu täyttämään tai jopa ylittämään LFGB:n (food contact grade -testaus). AYA&IDAn tuotteet ovat terveellisiä sinulle sekä planeetallemme!

Jokaisesta myydystä eväsrasiasta AYA&IDA-säätiö lahjoittaa Unicefin kautta 100 litraa puhdasta vettä apua tarvitseville lapsille.

Valmistusmaa KiinaPaino 0.489kg

Arvioi tuote “AYA&IDA Eväsrasia Soft Rose 1000ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Toimii hyvin yhdessä

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

AYA&IDA on vuonna 2018 perustettu tanskalainen perheyritys. Yritys sai nimensä perheen kahden tyttären mukaan. Tuotteissaan AYA&IDA yhdistää muotoilun, toimivuuden ja tyylikkyyden tarkoituksenaan keventää maapalloa liiallisesta muovijätteestä. Juomapullot on valmistettu ainutlaatuisella lämpötekniikalla, joka pitää juomasi täydellisesti kylminä tai lämpiminä pitkään.

AYA&IDA haluaa myös auttaa ihmisiä, jotka eivät ole saaneet elämässä samoja mahdollisuuksia kuin tanskalaiset. UNICEF arvioi, että 1000 lasta kuolee päivittäin puhtaan veden puutteen vuoksi, ja siksi AYA&IDA on perustanut säätiön ja lahjoittaa UNICEFin kautta 100 litraa puhdasta vettä apua tarvitseville lapsille jokaista myytyä tuotetta kohden.

Viimeksi katsomasi tuotteet

AYA&IDA Eväsrasia Soft Rose 1000ml

44,90

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.